Magazin

Doček Nove 2020. godine na beogradskim splavovima

Doček Nove 2020. godine na beogradskim splavovima

Beograd je prestonica noćnog provoda, koji je taj epitet prvenstveno dobio upravo zbog splavova. Već ste mogli da pročitate ponude kada je u pitanju splav Amsterdam i splav-restoran Vizantija.

Evo šta se organizuje i na drugim splavovima za doček Nove 2020. godine!

Splav Konzulat Waterfront

Splav Konzulat Waterfront je relativno nov splav, jer je otvoren u maju ove godine. Nalazi se u Bloku 15. Kada je u pitanju doček Nove godine splav Konzulat Waterfront je angažovao Lukijana Ivanovića.

Ovde cena karte košta 45 evra, a rezervacija se doplaćuje. Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu splav Konzulat Waterfront nudi jednu od bogatijih ponuda kada je reč o hrani. Očekuje vas kompletan meni.

Kada je u pitanju Nova godina splav Konzulat Waterfront nudi i nekograničeno konzumiranje pića.

Splav River

Kada je u pitanju Nova godina splav River će vam ponuditi zabavu na reci Savi. Ovde vas očekuju Aleksandra Saška Hajder, Damir Čičić i DJ Nick Vic. River svoj provod reklamira kao najekskluzivniji.

Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu splav River nudi cenu od 32 evra. Naravno, i ovde se plaća rezervacija za pult, stolove, separee ili visoko sedenje, a cene su od 30 do 500 evra.

Kada je u pitanju doček Nove godine splav Kartel je pripremio i bogatu ponudu pića i hrane.

Splav Tag

Splav Tag je jedan od najpopularnijih prestoničkih splavova. Pronaći ćete ga na Savskom keju. Kada je u pitanju Nova godina splav Tag pruža provod za 32 evra, ali je i ovde potrebna rezervacija, odnosno doplata za sto, visoko sedenje ili separe.

Na Tagu će nastupiti DJ Markoni i Inferno bend. Specijalno iznenađenje sve posetioce očekuje posle ponoći. Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu splav Tag će sigurno napraviti odličnu žurku!

Kada je u pitanju doček Nove godine splav Tag je pripremio all inclusive ponudu, kada je reč o hrani i piću.

Splav Kartel

Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu splav Kartel svoju ponudu organizuje u modernom ambijentu na ušću Save u Dunav. Za muziku će biti zaduženi Jelena i Adrenalin bend, u pauzama di džejevi, a nakon ponoći trubači.

Kada je u pitanju doček Nove godine splav Kartel je ponudio cenu od 28 evra, koja podrazumeva besplatnu konzumaciju cele noći. Uobičajeno, tu su i doplate za rezervacije u rasponu od 25 do 260 evra.

Kada je u pitanju Nova godina splav Kartel ne nudi hranu.

Splav Freestyler

Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu splav Freestyler sigurno će biti jedan od najpopularnijih, kao što je i inače. Ovaj poznati lokal nalazi se na Savskom keju, a destinacija je koju posećuju i domaći i strani turisti.

Kada je u pitanju Nova godina splav Freestyler  nudi cenu od 27 evra do 40 evra, a cena zavisi od mesta stola. Doplate su rezervisane ukoliko želite posebne separee.

Kada je u pitanju doček Nove godine splav Freestyler se odlučio da muziku pušta DJ Marchez, jedan od najpopularnijih.

Kako da rezervišete karte za doček Nove godine na splavovima?

Svaku od ponuda kojus ste videli možete da rezervišete ako pozovete ili pišete na 062/262 212 (Viber ili WhatsApp).

Na svakom od linkova unutar teksta pronaći ćete još kontakt telefona, direktno za svaki klub!

Ukoliko ste zainteresovani za još neke ponude, proverite ih u našem tekstu:  Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?

Foto: Pixabay / 4339272

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Hotel Balašević

Hotel Balašević

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

Event centar Victory

Event centar Victory