Magazin

Arena bend za doček Nove 2020. godine u restoranu Dardaneli

Arena bend za doček Nove 2020. godine u restoranu Dardaneli

Restoranski tip provoda namenjen je nešto starijoj publici, koja je sklona hedonizmu. Razlog je to što je omogućeno sedenje, odnosno komfor, imate svoj prostor i sami tempirate svoj ritam.

Mnogi od nas vole da im provod za novogodišnju noć bude kao da su kod kuće, a restoranski provod upravo to i nudi. Elegantna toaleta, lepa šminka, prelepi parfemi. Restoranski doček zaista nudi luksusni doživljaj.

Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu restoran Dardaneli je jedan od onih koji će svojim posetiocima ponuditi svirku benda, uz ukusnu hranu i bogat izbor pića.

Naravno, ovakvi dočeci su veoma i traženi, pa bi trebalo odmah da pozovete i da rezervišete svoj. Vremena je zaista sve manje, još dve nedelje dele nas od nove godine. Više nema vremena da se mnogo premišljate - birajte što pre!
 
 
Restoran Dardaneli
 
Bograd nudi pregršt ponuda, a jedna od onih koju vam predstavljamo je restoran Dardaneli, u kome će nastupiti Arena bend.
 
Kada je u pitanju Nova godina restora Dardaneli će se potruditi za pravi užitak. 
 
Restoran Dardaneli nalazi se u Deligradskoj ulici 27. Spreman je da vam pažljivo odabranim gastronomskim užicima i muzičkim programom pruži vrhunski užitak. Ovde možete da uživate i tokom dana, ali i kada dođe noć.
 
Kada je reč o jelovniku, u ponudi su Gastro Balkans specijaliteti, dnevni meni, grill i deserti.
 
Osim svakodnevnih obroka, dakle doručka, ručka i večere, u restoranu možete da planirate privatnu proslavu ili korporativni događaj. Kapacitet sale je do 140 mesta, sa nismim sedenjem, a sa visokim sedenjem do 180 mesta. 
 
Arena bend
 
Kada je u pitanju doček Nove godine restoran Dardaneli  je angažovao Arena bend. Ovaj  bend stvoren je u Čačku, a čine ga: Novica Petrović, Radiša Vasiljević, Radojica Stefanović i Stefan Marković. 
 
Beograđani ih mogu čuti u najboljim i najpopularnijim beogradskim klubovima i restoranima, Redovno nastupaju baš i u restoranu Dardaneli. Angažovani su i na svadbama. 
 
Ove godine snimili su i pesmu "Na pola puta", koja je promovisana 5. septembra. Mešutim, to im nije prva pesma. Snimili su ih i pre tri i pre dve godine, sa nazivima "Gledaš me" i "Dođi".
 

Kako da rezervišete karte za doček Nove godine u restoranu Dardaneli?
 
 
Da biste rezervisali karte za doček 2020. godine u restoranu Dardaneli potrebno je da izdvojite 60 evra za barski sto, odnosno visoko sedenje, a 80 evra za sedenje. U cenu je uključena večera i flaša pića po izboru.
 
Za 4 do 6 osoba dobija se flaša piće po izboru, za 7 do 10 osoba dobijaju se dve flaše po izboru, a za 11 i više osoba slede  tri flaše po izboru.
 
U ponudi će biti specijaliteti sa švedskog stola, bogato predjelo i glavna jela. Sitni kolači će biti kao desert. 
 
Za ovu ponudu pozovite ili pišite na 062/262 212 (Viber ili WhatsApp).
 
Ukoliko vas zanimaju i druge ponude, potražite ih u tekstu:  Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?
 
Ukoliko vas zanima doček u nekom drugom gradu, pogledajte ponude kada je u pitanju Nova godina Novi Sad
 
Želimo vam srećnu Novu godinu i da se provedete kao nikada do sad! 

Spremili smo za Vas: