Magazin

La Luna Band za doček Nove 2020. godine na splavu Vizantija

La Luna Band za doček Nove 2020. godine na splavu Vizantija

Beograd je poznat je po provodu na splavovima, kada je leto. Međutim, to se menja ove zime, jer su mnogi splavovi ponudili provod i u hladnijim noćima. Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu splav Vizantija jedan je od onih koji su odlučili da zagreju 31. decembar do tačke usijanja!

Za sve ljubitelje splavova, program su pripremili još i Kopernikus i Amsterdam, a splavove u Novom Sadu možete videti na linku Nova godina Novi Sad
 
Sigurno je da ćete tokom provoda na reci zaboraviti da se radi o zimskom mesecu, jer će La Luna Band, koji će ovde nastupati, napraviti takvu atmosferu, koju ćete pamtiti i prepričavati.
 
Ono što je važno jeste da znate da bi odmah trebalo da se angažujete oko kupovine karata. Već je kratak rok, a ne biste želeli da ostanete bez pozicije koja vam najviše odgovara. Naravno, vrlo je verovatno i da su one jefitinije karte već kupljene.

La Luna Band
 
La Luna Band formiran je 1995. godine. Počeli su kao trio (violina, harmonika/balalajka i gitara), a kasnije je bend proširen na bas i bubnjeve, koji su dopunili zvuk i uneli jos više živosti.
 
Svi članovi pevaju. Postoje ženski i muški glavni vokali, sa tri prateća vokala. Repertoar čini domaća i strana evergreen muzika, pop, latino, rock i jazz standardi.
 
Ono po čemu je ovaj bend poznat je veselo izvođenje pesama sa puno energije i improvizacija, a sve u cilju stvaranja dobre atmosfere. Poznati su i po specifičnom načinu izvođenja grčke, ruske i ruske ciganske muzike.
 
Kada je u pitanju doček Nove godine Vizantija se izgleda odlučio za pravu energetsku bombu, koja će na nogama do zore držati sve okupljene!

Splav restoran Vizantija
 
Vizantija je nov splav, zapravo splav-restoran, koji se nalazi na Ušću,  na keju, u blizini Brankovog mosta. Izgrađen je u srednjovekovnom stilu.  Sa ovog mesta pogled se pruža prema Kalemegdanu, a to splavu daje elitnu poziciju i upotpunjuje užitak gostiju.
 
Na prilazu splavu postavljene su arhaične svetiljke. One vode do starinskih drvenih vrata ovog dvorca na vodi. Iza njih se nalaze stilizovane i moderne sale, vrhunski opremljene za sve vrste svečanosti. Visoki prozori uklopljeni su u prirodno okruženje splava.
 
Osim kada je u pitanju Nova godina Vizantija velike žurke pravi i kada su druga veselja, kao što su svadbe ili svečani prijemi. 
 
 
Kako da rezervišete doček na Vizantiji?
 
U ponudi za doček na Vizantiji su karte sa nekoliko cena: 50€ i 55€ su cene za galeriju, 60€ je cena za centralni deo restorana, a 70€ je cena za VIP galeriju.
 
U cenu karte uračunato je piće tokom cele večeri i švedski sto. Bogata večera podrazumeva hladnu zakusku, potom mešani roštilj za glavno jelo, salatu, zemičke i kolače.
 
Ukoliko vas zanima ova ponuda, pozovite ili pišite na 063/269-299.
 
Ako se ipak još uvek dvoumite, pročitajte koje su još ponude aktuelne u prestonici na linku: Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?
 

Spremili smo za Vas: