Magazin

Doček Nove 2020. godine u hotelima Beograda

Doček Nove 2020. godine u hotelima Beograda

Hoteli u Beogradu za Novu godinu imaju ekskluzivne ponude! Neki od njih su Holiday Inn, Hilton, Majdan, Jugoslavija, Hyatt, MetropolCompass.

Imamo još neke aktuelne ponude za vas! Budite brzi, jer vremena gotovo više i da nema, a mnoge karte su već prodate!
 
Hotel Crowne Plaza
 
Ekskluzivni hotel Crowne Plaza angažovap je pravu zvezdu današnjice - Aleksandru Prijović! Ona obećava odličnu žurku na Novom Beogradu! Kada je u pitanju Nova godina hotel Crowne Plaza ima cene  od 60 evra do 160 evra.
 
Hotel Mona Plaza
 
Hotel Mona Plaza, novi hotel u srcu starog dela Beograda, za svoje goste  angažovao je Mirnu Radulović i Vivo bend. Kada je u pitanju Nova godine hotel Mona Plaza je ponudila cenu od 60 i 70 evra.
 
Hotel Orašac
 
Hotel Orašac nalazi se u Rakovici. Ovde će sve goste zabavljati Izazov bend i Jelena Milošev. Kada je u pitanju Nova godina Orašac ima dve cene, od 40 i 50 evra.

Hotel Zlatnik
 
Hotel Zlatnik nalazi se Zemunu. Ovde će za doček nastupati orkestar Crne Mambe. Kada je u pitanju Nova godina Zlatnik nudi cene od 85€ do 95€ po osobi.
 
Hotel Amsterdam
 
Hotel Amsterdam je novi hotel u samom centru prestonice. Odabrao je za novogodišnju noć Borisa Režaka. Kada je u pitanju Nova godina Amsterdam je ponudio cene od 60 i 70 evra, u zavisnosti od pozicije stola.
 
Hotel Balašević
 
Hotel Balašević nalazi se mirnom i zelenom delu Beograda, u ulici Miška Kranjca 17a. Ovde će za doček nastupati Biljana Sečivanović sa bendom. Kada je u pitanju Nova godina Balašević  ima u ponudi cene od 50 i 60 evra.
 
Hotel Zira
 
Hotel Zira nalazi se u Ruzveltovoj ulici. Ovde će žurku napraviti Skala bend. Kada je u pitanju Nova godina Zira je ponudila cene od 60 i 70 evra.
 
Hotel Radisson Collection Old Mill
 
Hotel Radisson Collection Old Mill Belgrade predstavlja jedan od najprestižnijih hotela u Beogradu. Ovde će nastupati Marija Mitić, Darko Bartošek i Money band. Kada je u pitanju Nova godina Radisson Collection Old Mill ima cenu od 60, 70 i 80 evra.

Kako da rezervišete karte za doček Nove 2020. godine u hotelu?
 
Karte za sve ponude koje se nalaze  u ovom tekstu, kao i one koje ste videli na linkovima u vrhu teksta, možete da rezervišete ako pozovete ili pišete na 062/262 212 (Viber ili WhatsApp).
 
Naravno, na svakom od linkova unutar teksta pronaći ćete još kontakt telefona, direktno za svaki restoran!
 
Ukoliko vas zanimaju drugačije ponude ponude, proverite ih u našem tekstu na linku: Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine? 
 
Ukoliko vas zanimaju ponude u drugom gradu,svideće vam se ona koji uma Novi Sad: Nova godina Novi Sad.
 
Želimo vam srećnu i uspešnu 2020. godinu, kao i lep provod!
 
Foto: Pixabay / TerriC

Spremili smo za Vas: