Magazin

Medino bend za doček Nove 2020. godine na splavu Amsterdam

Medino bend za doček Nove 2020. godine na splavu Amsterdam
Za sve one koji vole izlazak na splavove, jedna od popularnih beogradskih splavova pripremio je zanimljivu ponudu za doček 2020. godine.
 
Detalji u nastavku!
 
Medino bend
 
 
Kada je u pitanju Nova godina splav Amsterdam se odlučio za Medino bend. Ova muzička grupa postoji od 2016. godine. Kako tvrde članovi, odlikuju ih pozitivna energija, osmeh i profesionalnost. Poznati su i po raznovrsnom repertoaru, koji je satkan od stariih i novih hitova, zabavne, pop-rok, strane, narodne i izvorne muzike.
 
U bendu su: pevač, pevačica, klavijaturista i gitarista.
 
Darko Mihajlović je osnivač i klavijaturista ovog benda i jedan je od poznatijih beogradskih muzičara. Miloš Milić je gitarista i pevač, sa dugogodišnjim iskustvom, a odlikuju ga energičan nastup i dobro raspoloženje. Milena Miladinović je pevačica, harizmatična i pozitivnog duha. Fenomenalnim izborom pesama, energičnim nastupom i sjajnim vokalom izaziva oduševljenje kod mlađe i starije publike. Predrag Slavković Peđa je pevač i najnoviji je član benda. Specifičnom interpretacijom najraznovrsnijeg repertoara izmamiće osmeh i oduševljenje čak i one veoma zahtevne publike.
 
Osim u kafanama, klubovima i na splavovima, nastupaju i na različitim proslavama.
 

Splav restoran Amsterdam

 

Splav Amsterdam je dobro poznata lokacija Beograda. Nalazi se na Zemunskom keju, na obali Dunava u blizini hotela Jugoslavija.
 
Ovaj splav je ujedno i restoran. Tokom dana ovde možete da uživate u savršenoj hrani i odličnom piću, uz fenomenalan pogled. Međutim, kada padne noć, atmosfera postaje potpuno drugačija i ovo mesto se pretvara u jedno od najboljih za provod na reci.
 
Hedonistima je važna informacija da je kulinarska ponuda ovog splav-restorana raznovrsna i visoko kvalitetna. To važi i za bogat asortiman pića. Cene su vrlo pristupačne, a osoblje je profesionalno i uvek raposloženo.
 
Enterijer Amsterdama je veoma lep, a organizacija barskih stolova, visokog sedenja i separea  takva da uvek budete u samom centru dešavanja.
 
Osim proslave Nove godine, splav nudi i mogućnost organizovanja drugih, različitih proslava, kao što su rođendani, krštenja, svadbe i tako dalje. 
 
Kada je u pitanju doček Nove godine splav Amsterdam je pripremio odličnu žurku. Ovde će nastupiti Medino bend.

 
 
Kako do karata za doček 2020 na splavu Amsterdam?
 
 
Kada je u pitanju doček Nove godine u Beogradu splav Amsterdam za novogodišnji program nudi cene karata od 35 € do 60 € po osobi. One zavise od pozicije stola u sali. Cena podrazumeva neograničenu konzumaciju domaćih i stranih pića i bogatu večeru.
 
Bogata pića podrazumevaju viski, martini, džin, rakije i tako dalje. Meni će se služiti na ovalima, a čine ga bogato predjelo i glavno jelo - špikovan svinjski but u sosu od dižon senfa, grilovani aromatični pileći batak bez koske i slična ukusna jela.
 
Zone su podeljene po bojama. Stolovi označeni zelenom bojom na mapi koštaju 35 €, stolovi označeni narandžastom bojom na mapi koštaju 40 €, stolovi označeni plavom bojom na mapi koštaju  45 €, stolovi označeni crvenom bojom na mapi koštaju 50 € i stolovi označeni zlatnom bojom na mapi koštaju 60 €.
 
Ukoliko želite da rezervišete provod za doček na splavu Amsterdam, potrebno je da pozovete ili pišete na 062/262 212 (Viber ili WhatsApp). 
 
Svi oni koji se dvoume mogu da provere i drugu ponudu u tekstu: Gde nastupaju pevači za doček Nove 2020 godine?

Foto: medinobend.rs

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner