Magazin

Do daske bend za doček Nove 2020. godine u restoranu Carpe Diem

Do daske bend za doček Nove 2020. godine u restoranu Carpe Diem

Sigurno ste čuli za "Carpe diem", latinski izraz, koji u prevodu znači "uberi dan", "uhvati dan", "iskoristi dan". Prvi put se pojavio u popularnoj Horacijevoj pesmi, gde se ističe kao deo šire fraze "carpe diem quam minimum credula postero", što u prevodu znači "zgrabi dan sa što manje vere u budućnost".

Danas ovaj isti izraz koristimo kada želimo da se podsetimo da je dugoročno planiranje besmisleno, odnosno da bi trebalo da uživamo u sadašnjem trenutku i prihvatamo sve ono što nam život nudi, maksimalno i svim srcem.
 
Upravo je ovo ime restorana, u kome će Beograđani i svi gosti prestonice moći da dočekaju Novu 2020. godinu. Naime, kada je u pitanju Nova godina u Beogradu Carpe Diem je odlučio da uhvati dan sa svojim gostima, uz provereni bend. 
 
Trebalo bi napomenuti i da je ponuda namenjena ljubiteljima reke Save i svima koji žele da se udalje od gradske gužve i vreve. Ovde je odličan provod bio i prošle godine, tako da nema sumnje da će biti i sada. 
 
Na vama je da "uhvatite dan" i da odlučite da u novu 2020. godinu uđete rasterećeni, sa novim planovima i željama, ostavljajući sve ono loše iza sebe. Kada se spoji naziv restorana i benda, jasno je da će se potruditi da tako i bude!
 
Proverite u nastavku zašto!
 
 
Bend Do daske
 
 
Bend Do daske je vokalno-instrumentalni sastav, nastao u septembru 2015. godine. Predstavlja idealan spoj energije i iskustva, koji su neophodni da bi se svaki provod dugo prepričavao i pamtio.
 
Poznati su kao bend koji nastupa na venčanjima, odnosno svadbama, ali i drugim slavljima, poput veridbi, rođenja, krštenja, punoletstava i tako dalje. Kada je u pitanju Nova godina Carpe Diem se odlučio baš za njih!
 
Repertoar Do daske benda je pažljivo sastavljen, a prati aktuelne trendove u muzici, sa osvrtom na najlepše pesme različitih žanrova. Izvode i filmsku muziku i instrumentalne obrade popularnih pesama.
 
Bend čine pevač Igor Čanović, pevačica Tamara Nikolić, klavijaturista Aleksa Matijević i gitarista i prateći vokal Mlađa Milosavljević.
 

Restoran Carpe Diem
 
 
Restoran Carpe Diem nalazi se na obali Savskog jezera, odnosno na Adi Ciganliji, sa Makiške strane. Raspolaže kapacitetom od 250 mesta. Kada je u pitanju doček Nove godine Carpe Diem ima svoje posebno izdanje. 
 
Uz predivan pogled, pruža mogućnost opuštanja uz veliki izbor hrane i pića. Prostor je veličine 500 m2. Kada su u pitanju proslave, na raspolaganju će vam se naći stručno osoblje, kuhinja, ketering, dekoracija, kao i mogućnost svakog drugog i daljeg dogovora.
 
 
Kako da rezervišete karte za doček Nove 2020. godine u restoranu Carpe Diem?
 
 
Ukoliko želite da provedete 31. decembar, odnosno novogodišnju noć baš ovde, potrebno je da pozovete ili pišite na broj +381 60 6682 463 ili 062/262 212 (Viber ili WhatsApp).
 
Cena dočeka je 40 evra, a podrazumeva novogodišnju večeru i neograničenu konzumaciju domaćeg pića. Strana bića biće prodavana po promotivnim cenama.
 
Kada je reč i hrani, meni podrazumeva hladno predjelo, salate, desert, hleb i peciva, a za glavno jelo tu su roštiljska kobasica, ćevapi, rolovani pileći ražnjići, pileći file, svinjski vrat i aromatizovani krompir.
 
Ako želite da proverite još nešto od beogradske ponude, pročitajte tekst:  Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?
 
Želimo vam lep provod i srećnu Novu godinu!

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner