Magazin

Get lucky band za doček Nove 2020. godine u restoranu Savanova

Get lucky band za doček Nove 2020. godine u restoranu Savanova

Svi zaljubljenici provoda kraj reke, moći će da uživaju i za doček, jer je restoran Savanova pripremio novogodišnju ponudu. Ona je raznolika, kako cenovno, tako i sadržajno, pa bi bilo dobro da se odmah odlučite da li želite da dočekate 2020. baš ovde i da rezervišete karte.

Praznična euforija je tu, Nova godina je na vratima, pa više nema vremena za čekanje!
 
Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu restoran Savanova sigurno je jedan od onih koji vodi računa o usluzi, a da biste to doživeli, požurite!
 
Za početak proverite šta se to sprema za doček Nove 2020. godine na obali Save!
 
 
Restoran Savanova
 
 
Restoran Savanova smešten je na Savskom šetalištu u Beogradu. Odiše luksuzom, a čim je otvoren, postao je veoma popularan. Ovde dolaze svi oni koji vole da uživaju kraj reke, a među njima su i mnogobrojne poznate osobe.
 
Enterijer restorana je jedinstven, elegantan i savremen.
 
Pored neprevaziđene kuhinje i mnogih specijaliteta, ovaj restoran se ističe i večernjim svirkama u izvođenju najkvalitetnijih muzičara.
 
Restoran Savanova idealno je mesto da popijete prvu kafu sa prijateljima i da uživate kraj reke u ukusnom doručku. Ovde možete da organizujete i nedeljni ručak sa porodicom, ili dragim osobama. Možete da probate: aromatični potaž od bundeve, Cezar salata sa pačijim mesom i dresingom od manga, a od pića tu su džin i kokteli, kao preporuka.
 
Odlično je mesto i za poslovni sastanak. Naravno, ovde se organizuju i proslave bilo da je u pitnaju veridba, rođendan,promocija pesme i tako dalje. Naravno, kada je Nova godina restoran Savanova takođe bi trebalo da vam se nađe na spisku. 
 
 
Get lucky band
 
Sve okupljene u restoranu Savanova zabavljaće Get lucky band. Reč je o bendu koji čine profesionalni iskusni muzičari, koji imaju širok repertoar. Scenski izgled ovog benda je uvek elegantan. Tehnička podrška bendu su vrhunsko ozvučenje i moderna rasveta, koja osvetljava prostor oko benda.
 
Članovi su: Robert Safetović, pevač, Andrea Rađenović, pevačica, Miroslav Ilić, gitara, Nebojša Obradović, bubnjevi, Daniel Bogdanović klavijature i pevač, Ivan Kuzev, bas gitara i Jovana Smolović, violina i pevačica.
 
Koliko je bend popularan govori činjenica da već imaju zakazane nastupe i svadbe i za sledeću 2020. godinu. 
 
Ovaj bend pripada grupaciji Vivo bendova.
 

Kako da razervišete karte za doček 2020. godine u restoranu Savanova?
 
 
Ukoliko želite da dočekate Novu godinu u restoranu Savanova, potrebno je da odvojite 55 evra. Posebno se doplaćuju mesta za sedenje.
 
Ukoliko odaberete mesta za šankom, kupovinom ulaznice bez rezervacije bićete smešteni za velikim centralnim šankom sa barskim stolicama. U cenu je uključena bogata ponuda određenih domaćih i stranih pića.
 
Ukoliko ste više za restoranske stolove i sedenje, kao i kompletnu večeru, potrebno je da rezervišete sto. Cene su sledeće:
 
- restoranski sto za 4 osobe - 90 evra
- restoranski sto za 6 osoba - 120 evra
- restoranski sto za 8 osoba - 180 evra
- restoranski sto za 10 osoba - 220 evra
 
Večeru čine koktel zalogaji, predjelo, salate i glavno jelo.
 
Cena za barske stolove iznosi 40 evra i podrazumeva neograničenu konzumaciju određenih pića i konzumacija koktelskih zalogaja, "pass around" posluženje.
 
Ukoliko želite Premium Separe za  6 do 8 osoba potrebno je da platite 180 evra. Dobija se i gratis flaša premium pića po izboru, uz koktelske zalogaje i kanapee.
 
Kada je u pitanju doček Nove godine restoran Savanova možete da rezervišete ako pozovete ili pišite na 064 500 20 90.
 
Za druge beogradske ponude pročitajte tekst:  Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?
 
Ako vas zanima provod u drugom gradu, proverite Nova godina Novi Sad.
 
Želimo vam srećnu Novu godinu i lep provod!
 

Spremili smo za Vas: