Magazin

Maya Berović za doček Nove 2020. godine na Trgu republike

Maya Berović za doček Nove 2020. godine na Trgu republike

Da li volite Mayu Berović? Za doček Nove godine možete je slušati na Trgu republike u Beogradu!

 

Maya Berović

 

Maja Berović, odnosno Maya, rođena je 8. jula 1987. u selu Malešićima, u blizini Sarajeva. Do Ovde je živela do 1995. godine, pa se preselila u Bratunac. Počela da peva već sa 12 godina i tako se nastavilo o 18. godine. Uzori su joj bili Dragana Mirković, Lepa Brena i Ceca Ražnatović.
 
 
Kao tinejdžerka potpisala je ugovor sa Grand produkcijom. Objavila je debitanski album "Život uživo" u avgustu 2007. godine, sa hit pesmom "Džin i limunada". Potom je počela saradnju sa IN Music i objavila "Crno zlato", a u februaru 2009. godine samostalno je izdala album "Koliko te volim ja".
 
Sa albuma iz 2011. godine izdvojila se pesma "Djevojačko prezime", koja je osvojila nagradu Hita godine u Sarajevu. Nakon još dva snimljena albuma, Maya je je održala svoj prvi solistički koncert u Beogradu 2013. godine.
 
Sledeće godine izdala je peti album, a promenila je i modni stil i počela da prati trendove i da ih diktira. To je bio uvod u saradnju sa Bubom Korelijem i Džala Bratom, sa kojima je 2016. godine sarađivala na pesmi. Sledeće godine je ostala dosledna ovom zvuku i saradnji sa ovim dvojcem, kao i prošle godine, pa je objavila još dva albuma. Održala je još dva velika koncerta.
 
Maya je veoma tražena pevačica, koja pleni stasom i glasom. I ove godine ima nekoliko hitova, a jedan od njih je i duet sa Acom Lukasom - pesma "Problem".
 
Nedavno je objavila i dve nove pesme - "Zmaj" i "Uloga".
 
 
Trg republike Beograd
 
 
Trg republike u Beogradu bio je poslednjih meseci u centru pažnje zbog rekonstrukcije. Izgled je poptuno promenjen, a bilo je i pobornika i protivnika ove ideje. Ošto je sigurno, kada je Nova godina u pitanju, ovde će biti dovoljna mesta za sve, jer je prostrano. 
 
Ovaj trg nekada se zvao Pozorišni, a formiran je posle rušenja Stambol-kapije 1866. godine i podizanja zgrade Narodnog pozorišta 1869. godine. Nakon što je kapija srušena, prostor današnjeg trga dugo je ostao neizgrađen. Spomenik knezu Mihailu je podignut 1882. godine, a tada počinje i postepeno urbano formiranje ovog trga. 
 
Ukoliko ste zainteresovani da doček Nove godine provedete na otvorenom,  nije vam potrebno ništa osim dobre volje i tople garderobe. Vodite računa o gužvi, krenite ranije, da biste zauzeli svoja mesta.
 
Za one koji žele drugačiju vrstu provoda, Beograd ima i još jednu ponudu!
 
 
Doček Nove godine u Beogradu u zatvorenom prostoru 
 
 
Beograd je grad koji ne spava i nudi vam različite opcije za provod.  Doček Nove godine organizuje se u hotelima, klubovima, kafanama, restoranima.
 
O tome više možete da pročitate u tekstu: Gde nastupaju pevači za doček Nove godine?

Još uvek se ne zna ko će nastupati na Trgu za Doček Nove godine, ali ono što je sigurno jeste da će biti pravi spektakl kao i za predhodni doček na trgu s' obzirom da je ove godine naTrgu bilo preko 100.000 stranaca koji uveliko pristižu već 25 decembra kako bi se pripremili za najluđu noć.
 
Ako želite da rezervišete svoje karte na nekoj od ovih lokacija, pozovite 062/262 212 (Viber ili WhatsApp). 
 
Želimo vam lep i nezaboravan provod, bilo da odaberete trgi ili drugu opciju!
 
Foto: Facebook / MayaOfficialPage
 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Event centar Victory

Event centar Victory

Hotel Balašević

Hotel Balašević

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR