Magazin

Ceca i Sloba Radanović za doček Nove 2020. godine u hotelu Majdan

Ceca i Sloba Radanović za doček Nove 2020. godine u hotelu Majdan

Kada je u pitanju doček Nove godine hotel Majdan igrao je na sigurno - pozvali su kraljicu muzike Svetlanu Ražnatović i mladu nadu Slobu Radanovića!

 

Donosimo vam u tekstu detalje!

 

Hotel Majdan

 

Hotel Majdan nalazi se u Mokroluškoj ulici broj 174d, u Beogradu. Odiše udobnošću i elegancijom. To je savršen prostor za proslavu lude novogodišnje noći. Ovaj prijatan ambijent sa svim udobnostima koje pruža hotel sa četiri zvezdice nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 

Poseduje elegantnu salu kapaciteta do 350 mesta, sa vrhunskom klimatizacijom i ventilacijom. Jedinstvena rasveta sa kristalnim lusterima, roto glavama i sufitima u boji svakako će doprineti sveukupnoj atmosferi. 

 

Objekat ima i parking za 110 vozila kao i besplatan Wi-Fi, ukoliko volite da delite svoje fotke, video snimke, kao i da šaljete čestitke putem interneta.

 

Kada je Nova godina u Beogradu hotel Majdan je "pogodio" u centar.


 

Ceca - Svetlana Ražnatović

 


Samo neki hitovi dive koja postoji i traje od 1988. godine su: Cvetak zanovetak, Lepotan, Pustite me da ga vidim, Volim te, Kukavica, Kuda idu ostavljene devojke, Idi dok si mlad, Isuse, Nagovori, Oproštajna večera, Zabranjeni grad, Trula višnja, Lepi grome moj, Rasulo, Ime i prezime, Metar odavde... 

 

Ceca je rođena 14. juna 1973. godine u Žitorađi. Visoka je metar i 73 centimetra, a njeni fanovi su uspeli da saznaju i da je broj cipela koji nosi 38. Roditelji su joj Mirjana i Slobodan Veličković, koji su bili učiteljica i trgovac. Njena mlađa sestra je Lidija, koja se često pojavljuje u medijima sa pevačicom.

 

Ceva je prvi put zapevala sa devet godina na svadbi, a prvu pesmu "Cvetak zanovetak" snimila je 1988. godine.

 

2006. godine napravila je koncert pred 150.000 ljudi na Ušću u Beogradu. Svoj studio, sa nazivom Ceca Music, otvorila je pre 10 godina.

 

Poslednji album koji je do sada izdala objavljen je 2016. godine pod nazivom Autogram.

 

Sloba - Slobodan Radanović

 


Slobodan Radanović, poznat kao Sloba, rođen je u Zrenjaninu, 20. juna 1990. godine. Javnosti je postao poznat nakon učestvovanja u muzičkom takmičenju Pinkove zvezde. Ipak, najveću pažnju, čak i negativnu, privukao je nakon što je učestvovao u prvoj sezoni rijaliti programa Zadruga. Ovde je osvojio četvrto mesto.

 

Od ranog detinjstva je pokazao ljubav prema muzici, kao i talenat za muziku. Ipak, obrazovanje ga nije odvelo u tom smeru. U Zrenjaninu je završio elektrotehničko-građevinsku školu Nikola Tesla, smer građevinski tehničar za visokogradnju, a nakon toga je upisao Arhitektonski fakultet u Novom Sadu. Tada se i definitivno odlučio za bavljenje muzikom.

 

U trakmičenju Pinkove zvezde 2014. godine stigao je do samog kraja takmičenja, ali je pobedu ipak odneo Ivan Kurtić, dok je Slobodanu pripalo treće mesto.

 

Svoju prvu pesmu "Bure baruta" snimio je 2015. godine, a prošle godine predstavio je singl "Nepristojna ponuda".

 

 

Kako da rezervišete doček u hotelu Majdan?

 

 

Kada je Nova godina hotel Majdan se odlučio za dve sale. Obe imaju tri zone. U Sali 1 zlatna zona košta 200 evra, a u Sali 2 180 evra. Srebrna zona u Sali 1 košta 170 evra, a u Sali 2 150 evra. Srebrna zona u Sali 1 košta 140 vera, a u Sali 2 120 evra.

 

U ponudi su hrana i piće. To podrazumeva predjelo, glavno jelo, salatu i deset. Kada je reč o piću, tu su kafe, sokovi, pivo, vino,žestoka pića.

 

Provod u Majdanu možete da rezervišete tako što ćete pozvati ili pisati na broj telefona 062/262 212 (Viber ili WhatsApp).

Spremili smo za Vas: