Magazin

Hotel Falkensteiner - Glamurozan doček uz specijalno osmišljen meni!

Hotel Falkensteiner - Glamurozan doček uz specijalno osmišljen meni!

Bilo da je u pitanju poslovno putovanje, konferencija ili gradski odmor koji donosi mnogo novih utisaka, Falkensteiner Hotel Beograd nudi upravo ono što vam je potrebno! Nalazi se na Novom Beogradu, na adresi Bulevar Mihaila Pupina 10K.

 

Nosi četiri superior zvezdice, a dizajnirao ga je svetski poznati arhitekta Boris Podreka.

 

Kuhinja u hotelu Falkensteiner podjednako je raznovrsna kao i ukusi njenih gostiju. Vrhunski kuvari stalno unapređuju tradicionalna jela i obogaćuju ih novim aromama. 

 

Ovde se organizuju romantične proslave venčanja, ali i proslave kada je doček Nove godine. Na raspolaganju su banket sala hotela White Pearl, restoran i letnja terasa.

 

White Pearl je najveća sala za događaje i baš ovde organizovaće se novogodišnja proslava. Sala se prostire na površini od 300 metara kvadratnih i ima kapacitet za smeštaj 160 gostiju uz upotrebu plesnog podijuma ili 190 gostiju bez prostora za ples. Prostor je idealan za velike društvene događaje. Ispred sale je foaje za bankete gde se gosti mogu okupiti i popiti koktel dobrodošlice.

 

Kada je u pitanju Nova godina, posvećeno osoblje pobrinuće se da imate divne uspomene!

 

Potrebno je naglasiti i da je, pored lako dostupne lokacije hotela, prednost  i veliki parking prostor ispred hotela kao i podzemna garaža koja se prostire na dva nivoa.

 

Hotel Falkensteiner Nova godina

 

Kada je u pitanju hotel Falkensteiner Nova godina će biti organizovana uz nastup Lava benda, sa fenomenalnim pevačima - Anom Stanojević i Milošem Rankovićem.

 

Cena po osobi kreće se od 70€ do 160€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, večeru na bazi švedskog stola večeru, all inclusive piće tokom čitave večeri i čašu šampanjca u ponoć.

 

Tako je visoko sedenje 70€, Silver zona 120€, Velvet zona 140€ i Gold zona 160€.

 

Poseban je akcenat na hrani, jer će gosti imati priliku da isprobaju savršenu kombinaciju internacionalne kuhinje sa dodirom tradicionalne srpske kuhinje, obogaćenu savremenim i urbanim jelima kreiranim specijalno za ovu priliku od strane glavnog šefa kuhinje Falkensteiner hotela - Božidara Stefanovića.

 

Požurite i  obezbedite na vreme svoje mesto za ovaj fenomenalan doček tako što ćete pozvati ili pisati na  062/111-22-333 (sms, Viber, WhatsApp).

 

A.K.

Spremili smo za Vas: