Magazin

Novogodišnji provod u kafani - odaberite one najbolje!

Novogodišnji provod u kafani - odaberite one najbolje!

Kada je u pitanju Nova godina Beograd nudi pravi kafanski provod i to po svačijem ukusu. Možete slušati poznate pevače, ili i one manje poznate, tamburaše, bendove. Jasno, u kafani nema di džejeva, nego samo muzika uživo!

 

Najveći broj njih je modernizovan, ali ćete u svakoj pronaći nešto što asocira na kafanu - deo enterijera, karirane stolnjake, hranu ili domaću rakiju i vino. Naravno, gostoprimljivost i ljubaznost su obavezni!

 

U kafanu se odlazi sa dobrim društvom, a često iz nje izlazi sa novim prijateljima.

 

Tako je i kada je Nova godina kafane su pravo mesto za druženje!

 

Još nije vreme za docek 2024, ali kada bude, sve informacije dobićete na 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Do tada, pogledajte koje kafane bi trebalo da uzmete u obzir! 

 

Nova godina kafane

 

Kafana Barberi Nova godina - osim provoda u najluđoj noći, ova kafana ponudiće vam i matine, odnosno dnevnu žurku. Koncept je sledeći - živa svirka, uz plaćanje po utrošku. Cena ulaza bila je 20€, odnosno 10€, u zavisnosti od žurke. Barberi se nalazi na Bulevaru Milutina Milankovića broj 1.

 

 

Kafana Druga kuća Nova godina -  ova kafana je poznata po odličnim izvođačima i uvek veselim gostima. Nalazi se u Nušićevoj 27. Ovde su prošle godine nastupali Nenad Nikolić, Tijana Radivojević i Loco Loco bend. Cena je zavisila od mesta u lokalu, a kretala se od 30€.
 
 
Kafana  Tarapana Nova godina - ova kafana nudi program onima koji žele da se provedu uz naše najveće zvezde. Prošle godine nastupale su fantastične  Slađa Alegro i Seka Aleksić. Kafana je smeštena na na adresi Kneza Miloša 9, a cena se kretala od 30€.
 
 
Gradska kafana Nova godina - ovde su prošle godine nastupali Nemanja Staletović i Anđela Keleman, a ulaz je koštao od 45€. Reč je o mestu koje je dobro poznato po odličnoj atmosferi tokom cele sezone. Adresa je Vladimira Popovića bb.
 
 
A.K.
 
Foto: Pixabay / 3D Animation Production Company

Spremili smo za Vas: