Magazin

Aca Lukas za doček Nove 2020 godine u Event centru Pjević

Aca Lukas za doček Nove 2020 godine u Event centru Pjević

Da li ste zainteresovani za doček Nove godine na planini uz hitove jednog od najpopularnijih pevača današnjice? Onda je Zlatibor mesto za vas! Kada je u pitanju Nova godina Event centar Pjević ugostiće Acu Lukasa!

 

Aca Lukas

 

Aleksandar Vuksanović, odnosno Aca Lukas, rođen je u Beogradu, 3. novembra 1968. godine. 
 
Umetnički nadimak dobio je po nazivu splava na Novom Beogradu, gde je nastupao početkom devedesetih godina. Postao je popularan nastupajući u beogradskom klubu Hogar na Adi Ciganliji. 
 
Nakon nastupa u klubovima, počeo je da peva sa grupom Viktorija, a nakon toda je počeo i solo karijeru.  Njegov prvi hit bila je pesma Kuda idu ljudi kao ja?. U sledećim godinama usledili su hitovi: Ja živim sam, Pesma od bola, Lična karta, Soba za plakanje, Kafana na Balkanu, Rođendan, Nešto protiv bolova, Bele ruže, Istina je da te lažem i mnoge druge.
 
Prekid u karijeri napravio je od 2004. do 2006. godine, a po povratku, 2008. osvojio je prvo mesto na festivalu II Axal Grand sa pesmom Upali svetlo.
 
Na svoj rođendan, 3. novembra, održao je koncert u Beogradskoj areni pred oko 20.000 ljudi, i to 2010., 2011. i 2012. godine.Najveći koncert, deseti po redu, održao je na Marakani, sadašnjem stadionu Rajko Mitić, 8. juna 2013. godine. Naravno, koncerti su se nastavili sve do danas.
 
Ovogodišnji hitovi su duet sa Majom Berović - "Problem", pesma "Veran", potom prošle godine duet sa Milicom Pavlović "Kidaš me". Godinu 2017. obeležila je pesma "Voliš li me". Naravno, 2014. godinu obeležila je pesma "Omaklo mi se"sa Ivanom Selakov.
 
Trenutno je aktuelna priča da će se o ovom pevaču snimati TV serija, na osnovu njegovog života.
 
 
Event centar Pjević
 
 
Event Centar Pjević je ekskluzivan prostor, koji se sastoji od svečane sale površine 4.160 m2, kapaciteta od čak 1.150 mesta za sedenje. Obezbeđen je i parking prostor, koji je kompletno asfaltiran i detaljno obeležen, a raspolaže sa 330 parking mesta.
 
Sala može da se prilagodi manjim i većim proslavama, prema potrebama klijenata. Kada je u pitanju doček Nove godine Event centar Pjević će se takođe prilagoditi.
 
Ukoliko planirate svadbu, ovaj prostor nudi plato za venčanje ispred svečane sale za sklapanje građanskog braka. 
 
Za sve one koji žele ovde da se zadrže i prespavaju, event centar ima i smeštajni deo koji čini 12 moderno opremljenih soba i četiri luksuzna apartmana, koji obezbeđuju komfor i mir.
 
Kada je reč o restoranu, u pitanju je objekat prijatnog ambijenta, opremljen drvenim i kamenim enterijerom, koji odiše prisnošću. Stvoren je za sve ljubitelje dobre hrane i za najveće hedoniste. Ovde možete uživati u delikatnim, sveže pripremljenim zlatiborskim specijalitetima, kao i u nacionalnoj kuhinji sa vrhunskom uslugom. Osnovu jelovnika čine lokalno gajene namirnice prikazane na inovativan i savremen način.
 

Kako da rezervišete doček 2020. u Event centru Pjević?
 
 
Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu Event centar Pjević se tu ne ubraja, ali svakako je pravo osveženje!
 
Za ovaj doček trebalo bi da izdvojite od 80 do 120 evra, a cena zavisi od zona. Naime, bronzana zona košta 80 evra, srebrna zona košta 100 evra, a zlatna 120 evra. 
 
Karta, odnosno cena, podrazumeva večeru, koju čine: hladno predjelo, belo predjelo, salate, mešani roštilj, desert, hleb i mnogo različitog pića. 
 
Ponudu možete da rezervišete ako pozovete ili pišete na 062/262 212 (Viber ili WhatsApp).
 
Ukoliko vas više zanima provod za doček u Beogradu, onda pročitajte ponudu u našem tekstu: Gde nastupaju pevači za doček Nove 2020 godine?
 

Spremili smo za Vas: