Magazin

Ovo je spisak najboljih dnevnih žurki u Beogradu!

Ovo je spisak najboljih dnevnih žurki u Beogradu!

Poslednji dan decembra nam je iza ugla, a to znači da smo spremni za najluđi provod za doček Nove godine! Kada je u pitanju Nova godina Beograd nudi ponudu prilagođenu za različite ukuse, ali doba dana.

 

Tako će i ove godine biti aktuelni matinei, odnosno dnevne žurke!

 

Predstavljamo spisak najboljih dnevnih žurki u Beogradu, a kada se odlčite pozovite ili pišite na 062 111 22 33 (SMS, Viber, Whats App) kako biste obezbedili svoja mesta!

 

Pivnica Oblak u pantalonama dnevna žurka nudi vam provod uz energičnu Anu Kokić! Ulaz je besplatan, a cene pića biće regularne.

 

Kafana Barberi matinee obeležiće Kristijan Tuba i Ana Đokić. Piće se plaća po utrošku, a jela se poručuju a la carte. Ulaz je takođe besplatan.

 

Restoran Ambar Matinee obezbedio je odličnog di džeja. Po ceni od 2990 dinara obezbeđen je neograničeni degustacioni meni, dok se piće plaća po utrošku.

 

Konzulat Waterfront matinee ulepšaće Taboo bend. Besplatan ulaz, a la carte meni i plaćanje pića po utrošku su u ponudi.

 

Restoran Dolly Bell matinee odnosi se na provod na Novom Beogradu. Natupa White City band, piće je po utrošku, a meni a la carte. Ulaz je besplatan, a rezervacije obavezne.

 

Restoran Temperament matinee kao uslov za rezervaciju postavlja ručak, dok se piće plaća po utrošku. Cen aulaza je 20 evra, a nastupaju DJ Beast i Duo Fidelio. 

 

Hotel Mama Shelter matine proteći će uz dva di džeja - DJ Kaya i DJ Mirko & Meex. Ulaz je besplatan uz rezervaciju, a piće se plaća po utrošku.

 

The Petica restoran matine zabaviće vas uz Brzinu zvuka. Ulaz je besplatan, rezervacije obavezne, piće je po utrošku, a meni a la carte.

 

Tradicija nacionalni restoran matine nudi zabavu uz muziku uživo, po ceni od 1.500 dinara. Uslov za rezervaciju je ručak, a piće se plaća po utrošku.

 

Toro Latin gastrobar matine ima cenu od 3.690 dinara. DJ je zadućen za muziku, piće se plaća po utrošku, a hrana je 'Chef's experience'.

 

Cafe bar Scenarium matinee proći će uz DJ hitove, piće po utrošku i - besplatan ulaz!

 

Ako volite da se provodite i za reprizu, pogledajte gde nastupaju zvezde za reprizu Nove godine. 

 

A.K.

Foto: Unsplash / Eugene Zhyvchik

Spremili smo za Vas: