Magazin

Odaberite Mali vikend za doček i uživajte u vrhunskim specijalitetima

Odaberite Mali vikend za doček i uživajte u vrhunskim specijalitetima

Restoran Mali vikend nalazi se u ulici Bulevar Oslobođenja 38 5a na Banjici, na teritoriji opštine Voždovac u Beogradu. Nakon dugogodišnjeg iskustva, izdanje ovog restorana predstavlja savršen spoj tradicije pripremanja ukusnih jela i načina uživanja u njima u moderno uređenom ambijentu.
 

Idealno je mesto za dnevne varijante i druženje uz kafu sa prijateljim, prelistavanje dnevne štampe i uživanje u bogatoj ponudi najraznovrsnijih osvežavajućih pića, ali isto tako i kada su u pitanje proslave, kao šro su svadbe, punoletstva, krštenja ili doček Nove godine
  
Posebno se ističu po hrani, jer vrhunski majstori kuhinje pripremaju neodoljive specijalitete sa naših i inostranih prostora. Oplemeniće vaša čula izvrsnim domaćom i internacionalnom kuhinjom kao i jedinstvenim tradicionalnim specijalitetima čiji su sami tvorci. Mnoštvo probranih sastojaka i začina,  kao i kvalitetne, isključivo sveže, namirnice,  daju njihovim jelima prepoznatljiv ukus i miris i čine ovaj restoran posebnim.
  
Vizija restorana Mali vikend je da postane jedan od najposećenijih i najkvalitetnijih restorana u Beogradu i da kroz ponudu sopstvenih proizvoda promoviše jedinstvene specijalitete nacionalne kuhinje. Ugodnim enterijerom i savršenom uslugom čini gostima potpuni ugođaj i prijatan boravak u svim prilikama, pa tako i kada je Nova godina.
  

Mali Vikend Event Centar - Nova godina


Kada je u pitanju Mali Vikend Event Centar Nova godina će biti održana u svečanoj sali.
 
Ovde će nastupati Fenix band 034 - Teodora Stanisavljević i Aleksić Petar! U pitanju je fantastičan muzički bend iz Kragujevca, koji je danas jedan od najtraženijih bendova kada su proslave u pitanju. Ono što je činjenica, jeste da zaista umeju da naprave pravi spektakl na svojim nastupima. Njihov muzički repertoar je veoma bogat tako da ćete sigurno uživati! 

 
 
Cena po osobi kreće se od 50€ do 70€, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.  Tako Crvena zona košta 50€, Ljubičasta zona 60€, a Zlatna zona 70€.
 
Ako želite da uživate u ovom ambijentu i fantastičnim specijalitetima, obezbedite svoje karte na vreme  tako što ćete pozvati ili pisati na  062/111-22-333 (sms, Viber, WhatsApp).
 
A.K.

Spremili smo za Vas: