Cafe Scenarium Matinee - Nova godina, Doček Nove godine 2024

cafe-scenarium-matinee

Doček nove godine - Program


MUZIKA:

DJ hits

PIĆE:

Po utrošku

CENA:

Besplatan ulaz 

KONTAKT: 062 111 22 33

 NOVA GODINA 2025 - Cafe Scenarium Matinee
 
 Ukoliko ste u potrazi za idealnim mestom za proslavu Nove godine, predstavljamo vam Cafe Scenarium. Cafe Scenarium je jedan od najlepših kafića u ovom delu grada i sigurni smo da ćete biti očarani.
 
Cafe Scenarium Beograd Nova godina 2025 Matinee pruža nezaboravno iskustvo spoja vrhunske kulinarske umetnosti i sofisticiranog ambijenta. Enterijer odiše elegancijom, stvarajući savršen sklad između modernog dizajna i topline.
 
Restoran je smišljen je po uzoru na jedan od najpoznatijih kafića u Rio De Žaneiru. U duhu Brazila, enterijer unutrašnjosti izgleda rustično i sa prijatnom dozom modernog. Boje se savršeno uklopaju, dominiraju prljavobela i siva boja, a rustične sitnice će vam potpuno ulepšati ugođaj u ovom restoranu. Neka kafe Scenarium bude vaš izbor i uživaćete u opuštenosti i priajtnom ambijentu koji vam nudi.
 
 

CAFE SCENARIUM MATINEE NOVA GODINA 2025

 
 
Cafe Scenarium Nova godina Matinee - Široka paleta pića, od izvrsnih vina domaćih i stranih vinarija do kreativnih koktela i odličnih rakija, zadovoljava i najistančanije ukuse i sigurno će vam se dopasti. Hrana u Scenariumu predstavlja pravu poslasticu za gurmane. Svaki zalogaj nosi pečat pažljivog odabira najkvalitetnijih sastojaka i majstorske pripreme. Meni oduševljava raznolikošću, nudeći vrhunske specijalitete koji mame nepce.
 
Scenarium je idealno mesto za zagrevanje za doček Nove godine. Atmosfera prožeta sofisticiranim šarmom čini svaki trenutak posebnim. Uživanje u ukusima, elegantnom enterijeru i euforiji dočeka Nove godine čini posetu ovom restoranu nezaboravnim iskustvom.
 
 
INFORMACIJE I REZERVACIJE: 062 111 22 33
 

MUZIKA Cafe Scenarium Matinee:

 

DJ će biti zadužen za najveće hitove i nezaboravnu atmosferu u zagrevanju za najluđu noć.

PIĆE Cafe Scenarium Matinee:

 

Piće se plaća po utrošku

CENA Cafe Scenarium Matinee:

 

Besplatan ulaz. 

 

Informacije i rezervacije

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE: 062 111 22 33

 

Standardni poziv, SMS, Viber, Whats App.

Mogućnost uplate iz inostranstva. Mogućnost dostave karata na teritoriji Srbije.

 

 

Rezervacija za Cafe Scenarium Matinee

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Lokacija

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


67939

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


349