Magazin

Svečani provod za doček u hotelu Garden Hill Lux

Svečani provod za doček u hotelu Garden Hill Lux

Kada je u pitanju Nova godina Beograd nudi provod za svačiji ukus, ali i džep. Ako ste od onih koji vole da su okruženi luksuzom, imaćete priliku da isto doživite i za docek 2024

 

Mesto koje vam mi preporučujemo jeste hotel Garden Hill Lux. Nalazi se na adresi Surčinska 19b. Reč je o luksuznom restoranu u sklopu event centra Garden Hill. Ovde ćete doživeti  autentičan provod kada je u pitanju Nova godina.

 

Bićete gosti jednog od najlepših beogradskih restorana, u kome vas očekuje  profesionalna usluga i vrhunska ponuda hrane i pića. Govoreći o sali,  ističu se njene boje - crna i zlatna, koje odaju notu luksuza i komfora.

 

Sala Garden Hill Lux poseduje galeriju, kao i podijum za bend gde možete da đuskate celu noć. Poseduje privatan parking za sve goste koji žele da dođu svojim automobilom.

 

Ono što je prednost kada se proslave odvijaju u hotelima jeste i činjenica da postoji mogućnost organizovanja hotelskog smeštaja, pa bez obzira na to da li ste iz Beograda ili ne, možete se odmoriti posle dobrog provoda, a i ne morate da razmišljate o tome da li možete da uživate u kojoj čašici više ili ne.

 

Hotel Garden Hill Lux Nova godina

 

Kada je u pitanju Hotel Garden Hill Lux Nova godina će proteći u savršenoj atmosferi za koju će biti zaduženi Uroš Kosić i Ana Pašić. Ovi talentovani izvođači potrudiće se da uživate u hitovima narodne i pop muzike iz repertoara najvećih izvođača, među kojima su Saša Matić, Ceca, Aca Lukas, Seka Aleksić, Lepa Brena, Dara Bubamara, Milica Pavlović, Haris Džinović i mnogi drugi.

 

Sama ponuda za novogodišnji provod podrazumeva svečano sedenje za banket stolom, kompletnu svečanu večeru, kao i neograničenu konzumaciju bezalkoholnih i alkoholnih pića navedenih u ponudi.

 

Prostor je podeljen na četiri zone: plava zona košta 50€, srebrna zona 60€, zlatna zona 70€ i zelena zona 80€.

 

Biće ovo jedan od najtraženijih prostora, pa svoju kartu, odnosno karte, rezervišite već sada putem broja telefona 062/111-22-33 (poziv, poruka, Viber, WhatsApp).


A.K.

 

Spremili smo za Vas: