Magazin

Uplovite u 2024. godinu uz sjajnu ponudu Zlatnik Hall-a!

Uplovite u 2024. godinu uz sjajnu ponudu Zlatnik Hall-a!

Na oko dva meseca smo od najluđe žurke tokom godine, a iako vam možda deluje da ima vremena, ono će proleteti! Mnogi lokali spremaju se za docek 2024, jer je uvek potrebno nadmašiti godinu za nama.

 

Kada je u pitanju Nova godina Beograd nudi pregršt ponuda, tako da svako može da izabere ono što je blisko njegovom senzibilitetu. Naravno, ako ste od onih koji vole da 'igraju na sigurno' biraćete mesta za koja se potvrđeno zna da je provod nezboravan, a usluga besprekorna.

 

Jedno od takvih mesta je i restoran Zlatnik Hall

 

Restoran Zlatnik Hall Nova godina

 

Kada je u pitanju restoran Zlatnik Hall Nova godina se organizuje uz all inclusive piće i kompletnu svečanu večeru. Uz ovo, svaka cena podrazumeva i svečano banket sedenje.

 

Prostor je podeljen po zonama, pa su tako raspoređene i cene. Naime, najpovoljnija je plava zona - 50 evra, potom crvena - 60 evra, ljubičasta - 70 evra i žuta zona - 80 evra. One su definisane u odnosu na položaj stola u sali.

 

Goste će zabavljati Nikola Đokić i Aleksandra Stanojković. Oni su se istakli i kao takmičari i finalisti u popularnim televizijskim muzičkim nadmetanjima kao što su Zvezde Granda i Pinkove zvezde. Njihovi dinamični nastupi i izvanredni dueti publiku uvek drže na nogama do jutra.

 

 

 

Ne sumnjamo da će ovo biti Nova godina koju ćete pamtiti. Zato požurite i svoju kartu potražite putem broja telefona 062/111-22-33 (poziv, poruka, Viber, WhatsApp).

 

Restoran Zlatnik Hall

 

Restoran Zlatnik Hall je sala za proslave, koja se nalazi na Beogradskom sajmu, u Hali 4.

 

Ovo je moderno uređen prostor, koji je oplemenjen sofisticiranim detaljima. Sastoji se od sale kapaciteta do 500 mesta, a kada su u pitanju venčanja ima poseban apartman za mladence i dečiju igraonicu.

 

Prostor ima sopstvenu kuhinju od 300 metara kvadratnih, gde se obavlja priprema kompletnog posluženja za potrebe proslava. Ovim je obezbeđen maksimalan kvalitet i svežina servirane hrane.

 

Oko celog objekta nalazi se prostran parking, koji je na raspolaganju gostima.

 

Zlatnik hall je prostor pogodan za sve vrste privatnih i korporativnih manifestacija, promocija, modnih revija i drugih skupova. Raspolaže sa svom potrebnom tehničkom opremom, pa je, osim za dobre žurke, pravi izbor i za seminare, treninge i stručna predavanja.

 

A.K.

Spremili smo za Vas: