Magazin

Jelena Karleuša priprema spektakl za reprizu Nove u Hajatu!

Jelena Karleuša priprema spektakl za reprizu Nove u Hajatu!

Hotel Hyatt (Hajat) dobro je poznata destinacija na Novom Beogradu, u Ulici Milentija Popovića 5. Može da se pohvali da nosi najviših pet zvezdica. Jedna od njegovih najlepših prednosti je ta što se u kompleksu nalaze raznovrsni restorani i luksuzni spa centar. 

 
U hotelskim restoranima služe se različiti internacionalni specijaliteti, a u kafeu Tea House možete da se opustite dok slušate lagane džez melodije. Na raspolaganju su vam razna peciva, veliki izbor čajeva i drugih pića.
 
Klub Regency Club zauzima poslednja dva sprata hotela, obuhvata 65 soba i apartmana tipa 'suite' i nudi dodatne usluge u luksuznom ambijentu.
 
Sobe hotela Hyatt Regency Belgrade elegantno su uređene u nežnim pastelnim tonovima i nude pogled na centar grada ili park.
 
Ovde je veoma poznata Kristalna dvorana, u kojoj se dešavaju različite proslave, pa tako i doček Nove godine
 
Kada je u pitanju hotel Hyatt Beograd Nova godina će biti nezaboravna, jer ovde nastupa vlasnica bezbroj hitova - Seka Aleksić! Karte koštaju od 180€ do 200€, a uključuju elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru na bazi švedskog stola inspirisanu i kreiranu od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela  i piće dobrodošlice, dok se ostalo plaća po utrošku.
 
Međutim, i repriza će biti podjednako nezaboravna. Prvog dana januara u Hajatu nastupa Jelena Karleuša!
 
 


Hotel Hyatt repriza Nove godine 2024

 
Ukoliko ste zainteresovani da reprizu Nove godine provedete u društvu ove velike zvezde i kraljice scenskog performansa na svetskom nivou, rezervišite svoje mesto što pre! To ćete učiniti tako što ćete  pozvati ili pisati na 062/111-22-333 (sms, Viber, WhatsApp).
 
Kada je u pitanju hotel Hyatt repriza Nove godine 2024 organizuje se po ceni od 100 evra, ali postoje uslovi za rezervacije:
 
- Crna zona: 100€ po osobi + 1 premium flaša (grupna potrošnja);
 
- Srebrna zona: 100€ po osobi + 2 premium flaše (grupna potrošnja);
 
- Zlatna zona: 100€ po osobi + 3 premium flaše (grupna potrošnja).
 
U cenu karte uračunato je jedno piće dobrodošlice, dok se ostala pića naplaćuju po utrošku. Kada je reč o hrani, biće upriličena gala večera - buffet meni. 
 
 
A.K.
 

Spremili smo za Vas: