Hotel Hyatt Beograd - Nova godina, Doček Nove godine 2023

Hotel Hyatt Beograd

Doček nove godine - Program


MUZIKA:

Jelena Karleuša

PIĆE:

 Piće se plaća po utrošku

HRANA:

 Svečana večera

CENA:

 od 180

KONTAKT: 062/111-22-33

 Hotel Hyatt doček Nove godine je mesto glamura i elegancije, zato budite deo najekskluzivnijih proslava u Beogradu!

Uzbudljiv doček Nove godine očekuje vas u hotelu Hyatt uz fantastičnu Jelenu Karleušu! Jedinstveni provod u novogodišnjoj noći se nastavlja u Kristalnoj dvorani čuvenog hotela Hajat! Najelegantniji i glamurozniji doček u Beogradu učiniće vaše veče savršenim!

 

HOTEL HYATT NOVA GODINA 2023

 

Hotel Hyatt Nova godina 2023 rirediće vam kao i svake godine specijalno novogodišnje veče u kojem ćete posebno uživati! Uz sjajnog Sašu Matića doživećete nezaboravan provod koji će biti najbolji do sada. 

 

Imaćete priliku da prisustvujete najlepšem provodu u Beogradu koji će vam priuštiti najbolji hotel u Beogradu. Dozvolite sebi dozu glamura i obezbedite sebi karte na vreme!

MUZIKA Hotel Hyatt Beograd:

 

Velika zvezda Jelena Karleuša! 

 

PIĆE Hotel Hyatt Beograd:

 

Piće se plaća po utrošku.

 

HRANA Hotel Hyatt Beograd:

 

Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Hyatt Regency Beograd učiniće vam poseban užitak i neće vas ostaviti ravnodušnim.

 

CENA Hotel Hyatt Beograd:

 

Black zone - 180 eur

Silver zone - 190 eur

Gold zone - 200 eur

 

Cena po osobi se kreće od 180€ do 200€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i jednu čašu šampanjca Moet. Postoje i barski stolovi za koje je cena po osobi 100€ i uključuje kompletnu večeru, uz napomenu da uz barske stolove ne idu stolice (vidi na mapi).

 

Informacije i rezervacije

Rezervacija za Hotel Hyatt Beograd

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Lokacija

123movies
Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


40222

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


686