Magazin

Edita ex Ministarke Aradinović. Doček Nove 2020 godine u hotelu Hilton

Edita ex Ministarke Aradinović. Doček Nove 2020 godine u hotelu Hilton

Nova godina pažljivo je isplanirana u hotelu Hilton. To potvrđuje činjenica da su za docek angažovali Editu Aradinović!

Ovaj luksuzni hotel poznat je po odličnim konferencijama. Dakle, prvenstveno je namenjen poslovnim susretima. Poseduje prostrane i dobro opremljene konferencijske sale, tačnije njih 11. Tu je svečana sala Tsar Dušan, koja je velićine čak 407 kvadratnih metara. Ona može da ugosti i do 526 gostiju. Takođe postoje još tri konferencijske sale, koje se mogu podeliti. Tako najmanja sala za sastanke može da primi do 14 osoba.

Beogradski hotel Hilton veoma je prilagodljiv. To znači da kada je Nova godina Hotel Hilton će sigurno biti spreman da ponudi odličnu uslugu i provod.
 
Ono što posebno kradi Hilton jeste prelepa bašta Oasis. Ona je posebno namenja specijalnim događajima. S obrzirom na to da je decembar očekivano hladan mesec,  oba terasa bi mogla da posluži za šareni vatromet.
 

Ukoliko se odlučite za proslavu na ovom mestu, trebalo bi da znate da se hotel nalazi u ulici Kralja Milana 35. Radi se o samom centru grada, što znači da je blizu svih značajnih mesta, kao i šoping mesta, lokacija za zabavu i tako dalje. U hotelu svakim danom možete da uživate u baru na krovu ili specijalitetima u prelepom restoranu.

Hotel Hilton proslave su sigurno one koje ćete dugo pamtiti!

 

Edita Aradinović

 

Edita Aradinović, poznata kao Edita ex Ministarke Aradinović rodila se 30. juna 1993. godine u Beogradu. U prestonici  je provela svoje detinjstvo, a ima i stariju sestru, takođe pevačicu, Indiru.

 

Strast prema pevanju razvila je od malena, pod uticajem srpskog folka i američkog džeza. Njeni uzori su Sem Kua i Areta Frenklin. U Beogradu je završila trgovačku školu.

 

Nakon što nije napravila uspeh u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, Edita se 2012. godine oprobala kao solo pevačica. Snimila je pesmu "Overila".

 

Sledeće godine postala je deo ekipe poznate pod nazivom Ministarke, grupe koja je tada osnovana. Idejni tvorci su Filip Miletić i Miloš Roganovia, koji su i autori svih pesama ove grupe.

 

Nastajali su hitovi, a atmosfera na njihovim nastupila je bila kao kada je doček Nove godine. Prvo je objavljena pesma sa Acom Pejovićem, "Poplava", a potom "Duni vetre", za koju su uradile i spot. Vrhunac karijere bio je duet sa Severinom, kada su na leto 2014. godine izdali pesmu "Uno momento". Sledeći hit bila je pesma "Zver" sa još jednim velikim pevačem, Sašom Matićem.

 

Krajem 2015. godine snimile su pet spotova za pesme "Gram emocija", "Boing 747", "Kiseonik", "Mrtav ili živ" i "Paradoks". To je bila najava za prvi album.

 

Edita je bila učesnica i četvrte sezone regionalno popularnog takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato" pre dve godine, 2017. Tada je stigla do finala, kada je osvojila treće mesto.

 

Početkom 2018. godine Edita je napustila Ministarke i posvetila se solo karijeri.Prvi singl bio je "Blud i nemoral", ponovo u duetu sa Acom Pejovićem. Ove godine, odnosno 2019., objavila je "Magnum" i "Životinje".

 

Gde nastupaju druge zvezde?

 

Kada je Nova godina Beograd gori!

 

Osim Hiltona, za kvalitetan doček Nove godine opredelili su se i drugi lokali, a o tome više možete da pročitate u tekstu Gde nastupaju pevači za doček Nove 2020 godine?

 

Foto: Facebook / editaaradinovic

Spremili smo za Vas: