Magazin

Doček Nove godine u čuvenom hotelu Metropol u Beogradu

Doček Nove godine u čuvenom hotelu Metropol u Beogradu

Možda vam restorani, kafane, klubovi deluju prigodnije za doček nove godine, ali sve se češće pojavljuju ponude za proslavu u hotelima. Oni u svojim svečanim salama organizuju dobar provod, uz elegantno uređen prostor. Tajna hotela je što su veoma fleksibilni, pa istu salu mogu da pretvore i u konferencijsku, kao i u onu za velike proslave.

 

Hoteli nude svečanu večeru, bilo da je u pitanju serviranje na stolu ili švedski sto, pažljivo aranžiran sto, kao i profesionalno osoblje na usluzi, koje može i da vam preporuči koje piće da kombinujete sa kojom hranom. U cenu ponude uključeni su svečana večera i piće, ali poneki hoteli imaju i samo piće dobrodošlice, pa se ostatak plaća po utrošku.

 

Za stolom sedi više osoba, ali ćete imati dovoljno prostora da vam bude komotno i udobno. Podijumi za igru su obično prostrani, pa ima sasvim dovoljno mesta da se dobro proveselite.

 

Prednost hotela je i što nudi smeštaj. Ovo je odličan spoj za sve goste koji dolaze iz drugih gradova, ali i za meštane, koji žele sebi da priušte ugođaj kao da su otputovali u neko drugo mesto ili jednostavno žele poseban tretman. Dobra vest je i što postoje različiti tipovi soba, pa možete odabrati onu koja vam najviđe odgovara. Još ukoliko u hotelu postoji i spa centar, proslava Nove godine pretvara se u potpuni doživljaj za dušu i telo.

 

 

Beograd ima sreću što u njemu postoji mnoštvo hotela koji na sve više privlače goste za doček Nove godine , a jedan od njih je u čuveni Metropol Palace, koji je po mnogo čemu poseban. 

 

Hotel Metropol

 

Hotel Metropol Palace nalazi se na adresi Bulevar kralja Aleksandra 69 u Beogradu. U njegovoj blizini su trg Slavija, Knez Mihailova, Tašmajdanski park, Vukov spomenik, Terazije i mnoge druge atraktivne lokacije.

Hotel je izgrađen davne 1957. godine, a tada se zvao samo hotel Metropol. Jedan je od najluksuznijih hotela u gradu. Proglašen je za spomenik kulture sa izuzetno bogatom istorijom tokom svog postojanja.

 

Ovde je moguće organizovati privatne proslave, poput venčanja, rođendana, krštenja, ali i korporativnih događaja i prezentacija, pa i docek Nove godine

 

Kapacitet je raznovrstan i zavisi od sale u kojoj želite da organizujete događaj. U opciji su sale sa kapacitetom od 100, 200, 250, 320, 400 ili čak za 870 osoba.

 

Metropol Palace je često bio izbor holivudskih zvezda poput Sofije Loren, Roberta De Nira, Džek Nikolsona, Elizabet Tejlor i Brižit Bardo.

 

Hotel Metropol Nova godina

 

Kada je u pitanju hotel Metropol Nova godina je prošlog 31. decembra dočekana uz popularni Lapsus bend. Momi su jedan od najtraženijih bendova u regionu, a tri godine za redom dobijali su nagrade za najbolji balkanski i regionalni bend pop bend današnjice. Nastupaju i na privatnim proslavama, poput venčanja i svadbi, rođendana i drugih vrsta proslava, a isto tako i u noćnim klubovima u Beogradu i regionu.

To govori da je Metropol vodio računa o tome da ponudi atraktivan doček Nove godine u Beogradu

 

Cene karata kretale su se između 40€ i 140€, u zavisnosti od pozicije stola u sali. Uključivali su elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i šampanjac u ponoć. Hrana je bila bazirana kao švedski sto, a piće se plaćalo po utrošku.

 

Ukoliko situacija sa korona virusom bude stabilna i budemo mogli da se okupljamo, verujemo da nas fantastična ponuda u ovom hotelu očekuje i za doček 2021. godine.

 

A.K.

Spremili smo za Vas: