Hotel Metropol - Nova godina, Doček Nove godine 2020

hotel metropol nova godina

Doček nove godine - Program


MUZIKA:

Šako Polumenta

PIĆE:

Jedno piće dobrodošlice

HRANA:

Švedski sto

CENA:

Od 60€

KONTAKT: 060/668-24-63

Ovo je ponuda za prošli doček Nove godine - Nezaboravan doček 2018. godine u hotelu Metropol ŠAKO POLUMENTA. Neka vam ova novogodišnja noć bude najlepša inspiracija za budućnost koju ćete započeti sa odabranim društvom u potpuno novom i modernom ambijentu hotela Metropol Palace Beograd.

Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola, inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima ovog hotela, kao i koktel dobrodošlice, pružiće Vam poseban užitak i neće Vas ostaviti ravnodušnim.

Poznata i proverena estradna zvezda naše muzičke scene, ŠAKO POLUMENTA, zadužen je za vrhunski muzički performans i štimung tokom novogodišnje noći. Daćemo sve od sebe da vam najluđa noć u Metropolu bude apsolutno neponovljiva.

Cene dočeka se kreću od 60 e do 200 e po osobi, u zavisnoti od pozicije stola u sali, posebno dekorisanoj za ovu priliku, i uključuju elegantno mesto za sedenje, svečanu večeru i piće dobrodošlice.

Sa ponosom i zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridruzite 31.12.2018. na najglamuroznijem Dočeku Nove 2018. godine sa početkom u 21h u GRAND DVORANI HOTELA METROPOL PALACE BEOGRAD u društvu Vaših najbližih. U nadi da ćemo opravdati sva Vaša očekivanja i zadobiti vaše poverenje, radujemo se skorom susretu i pozdravljamo Vas.
Muzika: 


Poznata i proverena estradna zvezda naše muzičke scene, ŠAKO POLUMENTA, zadužen je za vrhunski muzički performans i štimung tokom novogodišnje noći.

 

Piće:


U cenu karte je uključeno jedno piće dobrodošlice. Sva druga pića se dodatno plaćaju.

 

Hrana:


U cenu karte je uključena svečana večera na bazi švedskog stola.

 

Cene:


Cena karte je od 60€200€ po osobi, zavisno od pozicije stola u samoj sali (pogledati mapu) i uključuje elegantno mesto za sedenje, svečanu večeru i piće dobrodošlice.

 

hotel metropol mapa sedenja

Informacije i rezervacije

 


KONTAKT TELEFON: 060/668-24-63

Rezervacija za Hotel Metropol

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Lokacija

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


57113

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


1066