Hotel Metropol - Nova godina, Doček Nove godine 2023

hotel metropol nova godina

Doček nove godine - Program


MUZIKA:

Sladja Alegro i Seka Aleksić

PIĆE:

Po utrošku

HRANA:

Švedski sto

CENA:

od 120 €

KONTAKT: 062/111-22-33

 

Doček 2023 - Hotel Metropol


Hotel Metropol doček Nove godine je jedinstvena prilika za luksuzno novogodišnje veče prepuno iznenađenja! Ne propustite jedan od najlepših dočeka u Beogradu koji će se prepričavati!


Nezaboravan doček godine u hotelu Metropol  SLAĐA ALLEGRO I SEKA ALEKSIĆ. Neka vam ova novogodišnja noć bude najlepša inspiracija za budućnost koju ćete započeti sa odabranim društvom u potpuno novom i modernom ambijentu hotela Metropol Palace Beograd.


DOCEK NOVE GODINE 2023 HOTEL METROPOL
 

U hotelu Majdan za Doček Nove godine 2023 očekuje vas svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola, inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima ovog hotela, kao i koktel dobrodošlice, pružiće Vam poseban užitak i neće Vas ostaviti ravnodušnim.

Dočekajte Novu godinu u ekskluzivnoj svečanoj sali hotela Metropol uz fantastičnu Slađu, koja atmosferu kao po pravilu dovede do samog vrhunca na svojim nastupima. Okupite vaše omiljeno društvo i zakoračite zajedno u doček nasmejani i raspoloženi.

 

REZERVACIJE: 062/111-22-33 ILI 062/262-212

MUZIKA Hotel Metropol:

 

Za doček Nove godine zabavljaće vas naša vrlo popularne zvezde i najbolje pevačice sa naših prostora - SLAĐA ALLEGRO I SEKA ALEKSIĆ!

PIĆE Hotel Metropol:

 

Piće se plaća po utrošku.


HRANA Hotel Metropol:

 

 

Svečana večera na bazi švedskog stola. 


CENA Hotel Metropol:

Cena karte se kreće između 120€ i 180€, u zavisnosti od pozicije stola u sali (pozicije možete videti na mapi koja se nalazi ispod). U cenu karte uključeno je elegantno i svečano mesto za sedenje, kao i kompletna večera na bazi švedskog stola.

Postoje i barski stolovi za koje je cena 60€ i 70€ po osobi i uključuje kompletnu večeru, uz napomenu da uz barske stolove ne idu stolic

 

Barski stolovi bez stolica (blue, purple) -60€ i 70€

Banket sedenje (bronze) - 120€ 

Banket sedenje (silver) - 150€

Banket sedenje (gold) - 180€ 

 

MAPA PROSTORA 

  

Informacije i rezervacije


KONTAKT TELEFON:
 
062/111-22-33

 

 

 

Rezervacija za Hotel Metropol

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Lokacija

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


240535

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


4278