Hotel Metropol - Nova godina, Doček Nove godine 2024

hotel metropol nova godina

Doček nove godine - Program


MUZIKA:

Slađa Allegro i Seka Alekić

PIĆE:

Po utrošku

HRANA:

Švedski sto

CENA:

od 120€

KONTAKT: 062 111 22 33

 Nova godina 2024 - Hotel Metropol


 Hotel Metropol doček Nove godine je jedinstvena prilika za luksuzno novogodišnje veče prepuno iznenađenja! Ne propustite jedan od najlepših dočeka u Beogradu koji će se prepričavati!


Nezaboravan doček godine u hotelu Metropol SLAĐA ALLEGRO I SEKA ALEKSIĆ. Neka vam ova novogodišnja noć bude najlepša inspiracija za budućnost koju ćete započeti sa odabranim društvom u potpuno novom i modernom ambijentu hotela Metropol Palace Beograd.

 


HOTEL METROPOL NOVA GODINA 2024 

 

 

U hotelu Majdan za Doček Nove godine 2024 očekuje vas svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola, inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima ovog hotela, kao i koktel dobrodošlice, pružiće Vam poseban užitak i neće Vas ostaviti ravnodušnim.

 

Dočekajte Novu godinu u ekskluzivnoj svečanoj sali hotela Metropol uz fantastičnu Slađu, koja atmosferu kao po pravilu dovede do samog vrhunca na svojim nastupima. Okupite vaše omiljeno društvo i zakoračite zajedno u doček nasmejani i raspoloženi.

 

REZERVACIJE: 062/111-22-33

 

MUZIKA Hotel Metropol:

 

Za doček Nove godine zabavljaće vas naša vrlo popularne zvezde i najbolje pevačice sa naših prostora - SLAĐA ALLEGRO I SEKA ALEKSIĆ!

 

PIĆE Hotel Metropol:

 

Piće se plaća po utrošku.

 

HRANA Hotel Metropol:

 

Svečana večera na bazi švedskog stola.

 

CENA Hotel Metropol:

 

Cena karte se kreće između 120€ i 180€, u zavisnosti od pozicije stola u sali (pozicije možete videti na mapi koja se nalazi ispod). U cenu karte uključeno je elegantno i svečano mesto za sedenje, kao i kompletna večera na bazi švedskog stola.

 

Postoje i barski stolovi za koje je cena 60€ i 70€ po osobi i uključuje kompletnu večeru, uz napomenu da uz barske stolove ne idu stolice.

 

Barski stolovi bez stolica (blue, purple) - 60€ i 70€

Banket sedenje (bronze) - 120€

Banket sedenje (silver) - 150€

Banket sedenje (gold) - 180€

 

MAPA PROSTORA

 Informacije i rezervacije

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE: 062 111 22 33

 

Standardni poziv, SMS, Viber, Whats App.

Mogućnost uplate iz inostranstva. Mogućnost dostave karata na teritoriji Srbije.

 

 

Rezervacija za Hotel Metropol

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Lokacija

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


12500

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


219