Magazin

Gde za Novu godinu?

Gde za Novu godinu?

 

Ako se još niste odlučili gde za Novu godinu...
 
Bliži se trideset i prvi decembar a vi verovatno još niste odlučili  gde za Novu godinu. Bez brige, Nova godina u Beogradu ne može biti loša ni dosadna gde god da odete. Tu uvek ima mesta za sve. Gde za Novu godinu vam možda neće biti lako da odlučite kad vidite sve ove ponude, ali to su sad već slatke brige, koje je slatko brinuti! Gde za Novu godinu?
Pogledajmo!
Restoran Belwood:
Ako se odlučite da ovde provedete najluđu noć, sigurno nećete pogrešiti. Zabavljaće vas Modus bend u tri  sale ovog restorana: Lux sali, Belwood sali i Grand sali. Celo veče će te imati svo domaće alkoholno i bezalkoholno piće i bogatu večeru. Parking je obezbeđen za sve goste, a karte možete kupiti svakog radnog dana od 15-21 časova 
 
Splav Jimmy's:
Za cenu od samo 25 eura na ovom splavu moći će te da uživate u neograničenoj količini oko 26 vrsta pića. Od vina i piva, preko raznih vrsta votke i rakije do vermuta i pelinkovca, ali i nekoliko popularnih koktela. Što se muzike tiče, zabavljaće vas Dr Iggy,house muzika, bend uzivo- Bojan Savic i Zejna.
 
Imperial club - restoran Sava - Sava centar:
Po ceni od 40 evra, ode dobijate domaće piće, švedski sto, a što se muzike tiče, zabavljaće vas Projekat bend. Nove godine na ovom mestu se prepričavaju, a razlog za to jesu brojna iznenađenja koja oragnizatori svake godine upriliče. Tu su šampanjci u ponoć za svaki sto, nagrada za najlepši par, najveseliji sto i slično.
 
 
Gde za Novu godinu? Sad vam je sigurno lakše da odlučite! Beograd je oduvek bio grad prilika i grad koji nikada ne spava. Budite sigurni da neće spavati ni u novogodišnjoj noći! Ako vam gore navedene ponude ipak nisu pomogle da odlučite gde za Novu godinu, pogledajte ovu...možda vam baš ona pomogne da se odlučite gde za Novu godinu!
 
Nataša Bekvalac doček Nove godine 2015 Crowne Plaza:
Na ovom ekskluzivnom mestu, ove godine, imaćemo i ekskluzivnu muzičku ponudu, ni manje ni više nego Natašu Bekvalac koju će te imati priliku da slušate po ceni od 50 do 120 eura u zavisnosti od mesta. U tu cenu uključena je i kompletna večera i najbolja ponuda pića.
Gde za Novu godinu? Sad je verovatno lakše da odlučite.
 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Hotel Balašević

Hotel Balašević

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Event centar Victory

Event centar Victory