Magazin

Zašto je posebna Nova godina u klubu Ellington's Hyatt?

Zašto je posebna Nova godina u klubu Ellington's Hyatt?

Beograd, kao prestonica, može da se pohvali mnogobrojnim luksuznim mestima na kojima možete da odsednete, da doručkujete, ručate, večerate, popijete kafu ili izađete. Vrlo često se dešava da se u okviru hotela nalazi još neko kultno mesto, u koje se može otići, a da niste gosti samog hotela.

 

Takvi restorani i klubovi imaju svoj život, koji je u sinhronizaciji sa hotelom, ali opet i odvojen. Ovakvu priču ima popularni Hajat, odnosno  Hyatt Regency Beograd, koji je deo svetski poznatog lanca iz SAD-a. 

 

Hotel Hyatt

Hotel Hyatt Regency nalazi se na Novom Beogradu,  blizu Štark Arene i Sava Centra, na adresi Milentija Popovića 5. Ima pet zvezdica.

 

Sobe hotela elegantno su uređene u nežnim pastelnim tonovima i nude pogled na centar grada ili park. U kompleksu se nalaze raznovrsni restorani i luksuzni spa centar. 

 

U restoranima se služe različiti internacionalni specijaliteti, a u kafeu Tea House možete da se opustite dok slušate lagane džez melodije. Klub Regency Club zauzima poslednja dva  sprata hotela, obuhvata 65 soba i apartmana tipa "suite" i nudi dodatne usluge u luksuznom ambijentu.

 

Hotel ima parking sa 128 mesta.

 

 

Nova godina u hotelu Hajat

 

Poznat je i po organizovanju luksuznog dočeka Nove godine. Tako je, kada je u pitanju Nova godina hotel Hajat ugostio Jelenu Karleušu. Žurka je organizovana u Kristalnoj dvorani. Gosti su dobili jedno piće dobrodošlice, a piće se plaćalo po utrošku. Cena po osobi kretala se od 60€ do 200€ u zavisnosti od pozicije stola u sali.

 

Klub Ellington's 

 

U hotelu se nalazi i klub Ellington's. Ovo je džez klub,  mesto za sve one koji uživaju u džez, funk, pop i rock muzici. Enterijer kluba je potpuno nov, ali u duhu svetskih džez barova i opremljen je najsavremenijom rasvetom i ozvučenjem kako bi svi mogli da čuju i najfinije note.

 

Sve posetioce očekuju nastupi legendarnih muzičara svake večeri od ponedeljka do subote.

 

Ellington's klub, pored sjajne muzike, u ponudi ima i najukusniji hranu  najkvalitetnija pića.

 

 

Nova godina u klubu Elington's

 

Kada je u pitanju Nova godina Ellingtons Hajat je imao drugačiju i veoma primamljivu ponudu. U pitanju je bio Novogodišnji matine, koji je trajao od 14 sati do 21 sat. Za muziku su bila zadužena  dvojica mahera za miks pultom, Mashala i Munja.

 

Uz bogatu selekciju pića i vrhunskih koktela, i najbolji muzički miks, ispraćena je godina za nama, a gosti su nastavili provod dalje, dok je mnogima i ovaj deo proslave bio sasvim dovoljan. 

 

Matine, odnosno matinee na francuskom, je sedeljka zabava ili javna priredba. Može da se odnosi i na koncert ili predstavu. Specifičnost je to što se održava pre podne ili u ranim popodnevnim satima. To su dnevne žurke.

 

Događaj se odomaćio u Srbiji,  a posebno je bio popularan ranije, u diskoteci Cepelin na Tašmajdani u koju su išle sve tadašnje beogradske poznate face.

 

Danas ovu žurku svake sedmice možete pronaći na splavu Leto. Žurka počinje od 18 sati i traje do ponoći, a ritmove zadaju DJ-evi.

 

Kada je reč o novogodišnjoj proslavi, matine je održan i baru Santo Domingo, u klubu Baraka, restoranu Modena.

 

A.K.

Spremili smo za Vas: