Magazin

Potpuni ugođaj za doček 2024 u sali Imperium Hall

Potpuni ugođaj za doček 2024 u sali Imperium Hall

Kada je u pitanju Nova godina Beograd nudi različite sadržaje, a sve su popularnije sale, u kojima svo gosti imaju dovoljno komfora, bogatu ponudu pića i hrane i uvek zagarantovan provod uz odlične izvođače.
 

Jedan od takvih prostora je i Imperium Hall - svečana sala smeštena na Adi Huji, poluostrvu na desnoj obali Dunava. Ovaj moderan i elagantan kompleks kapaciteta je od 150 do 500 zvanica. 

U svom sastavu poseduje dve sale. Kapacitet svečane sale Imperium Hall je prilagodljiv svim kapacitetima privatnih i korporativnih proslava do 400 sedećih mesta, odnosno do 500 stajaćih mesta za koktel varijante. 
 

Imperium Hall predstavlja idealan prostor za organizovanje proslava, seminara, različitih prezentacija i promocija, koktela, poslovnih trening. Ovaj restoran pleni tradicijom i brižljivo negovanom boemskom reputacijom. Moderno dizajniran, elegantan i otmen restoran vam nudi vrhunski gastronomski ugođaj, opuštenu i prijatnu atmosferu za druženje.
 

U sastavu sale, nalazi se sjajno opremljena igraonica. Pravi raj za naše najmlađe goste.
 

Za sve goste obezbeđena su  parking mesta.
 

Ceo kompleks pokriven je internetom, tako da ćete bez problema moći da podelite svoje najbolje trenutke sa svojim najdražima.
 

Savršen pogled i miran kraj daje svakoj proslavi posebnu čar, pa je tako i kada je doček Nove godine
 

Imperium Hall Nova godina


Kada je u pitanju Imperium Hall Nova godina se organizuje uz muzički podršku koju čine Aleksandar Aca Stojanović i Maca Gavrilović.


 
Cena karte po osobi se kreće od 50 evra do 80 evra, u zavisnosti od pozicije stola u sali, a podrazumeva svečano sedenje za banket stolom, kompletnu svečanu večeru, kao i neograničenu konzumaciju bezalkoholnih i alkoholnih pića navedenih u ponudi.


Prostor je podeljen na nekoliko zona, pa tako plava zona košta 50€, crvena zona - 60€, jjubičasta zona - 70€ i zlatna zona - 80€.


Ukoliko vam se dopada ova ponuda, obezbedite svoje karte na vreme  tako što ćete pozvati ili pisati na  062/111-22-333 (sms, Viber, WhatsApp).


A.K.

Spremili smo za Vas: