Magazin

Zasijajte na sceni - doček Nove godine u klubu Mala scena

Zasijajte na sceni - doček Nove godine u klubu Mala scena

Sarajevska ulica na Savskom vencu prostire se od Savske ulice do Kneza Miloša i od Nemanjine ulice do Gazele. Jedna je od centralnih ulica Beograda. Ne zna se tačno kako je i kada dobila baš to ime, a pretpostavlja se da je nazvana po kafani "Sarajevo", koja i danas postoji, ali nosi naziv "Kraljevo".

 

Dugi niz godina bila je poznata po brojnim zanatskim radionicama: krojačkim, limarskim, sajdžiskim, jorgandžijskim, obućarskim, tašnerskim, vunovlačarskim, bravarskim, koradžijskim, saračkim, staklorezačkim, knjigovezačkim i drugim.

 

Danas se u njoj, osim zanatskih radnji, nalaze se farbare, apoteke, kozmetičarske i frizerske radnje, banke, cvećare, prodavnice jeftine i polovne robe i druge, ali i više od 20 kafana, među kojima su i neke čuvene, od bircuza, restorana, hotela, do trenutno aktuelnih kafića i klubova.

 

Klub Mala scena

 

Klub Mala scena zaseban je deo kluba Teatro, koji se nalazi ulici Sarajevska broj 26. Klub je otvoren u februaru 2012. godine, a na otvaranju su pevali Željko Šašić i Tijana Dapčević.

 

Klub Teatro je jedini klub na našim prostorima koji ima klub u klubu, koji poseduje zasebnu binu, zaseban šank, zasebno garderobu i zaseban toalet. To je upravo Mala scena, koja služi za iznajmljivanje za promocije, privatne žurke i proslave, kao i kada je docek.

 

 

Prostor je posebno pogodan za iznajmjivanje za osamnaeste rođendane, dečije rođendane, svadbe, korporativne proslave.

 

Maksimalan kapacitet kluba je 120 osoba, mada se ovde najčešće prave proslave za 70 ljudi. Klub poseduje barske stolove, visoka sedenja, separee, rasvetu i ozvučenje.

 

Klub Mala scena Nova godina

 

Kada je u pitanju klub Mala scena Nova godina se organizuje uz muziku koju pušta di džej, koji vrti najpopularnije hitove današnjice. Karta košta 2.500 dinara, a u cenu su uključeni neograničena konzumacija domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.

 

Rezervacija separea moguća je uz 10 kupljenih karata, a na poklon se dobija gratis flaša viskija i pet konzervi Red Bulla.

 

Foto: Facebook / Klub-Mala-Scena-823834697759118

A.K.

Spremili smo za Vas: