Magazin

Zaigrajte sa Teom za reprizu Nove godine!

Zaigrajte sa Teom za reprizu Nove godine!

Jedna od najpopularnijih pevačica trenutno - Tea Tairović, kada je u pitanju doček Nove godine, nastupaće u Zagrebu i to u u Zagrebačkom Velesajmu, Paviljon 7. U pauzi će nastupati DJ Nole.
 

Ponuda hrane uključuje bogati švedski sto, a uključena su i pića. Cene se kreću od 90 evra do 160 evra, s tim što je naglašeno da će cena rasti, kako se rasproda prvi kontigent. 
 

Ova pevačica je nedavno nastupala u Zagrebu, na koncertu Aleksandre Prijović, koja će i za doček i za reprizu pevati u Sava centru. 
 
Međutim, njeni obožavaoci ne treba da tuguju, jer mogu da je čuju u Beogradu 1. januara - za reprizu Nove godine!
 

Hotel Crowne Plaza repriza Nove godine


Tea će napraviti pravi spektakl u novobeogradskom hotelu Crowne Plaza, na adresi Vladimira Popovića 10. Ovaj hotel deo je InterContinental Hotels Group, najveće hotelske korporacije na svetu.


Gostima su na raspolaganju spa centar, sala za fitnes, kao i zatvoreni bazen. Hotel poseduje i dva restorana u kojima gosti mogu uživati u jelima lokalne kuhinje.


Idealno je mesto za učesnike kongresa, pošto je direktno povezan sa Sava Centrom, najvećim kongresnim centrom u Beogradu. Hotel takođe poseduje najveću salu za sastanke i bankete u zemlji.


Balska dvorana površine je 800 m2, a baš ovde se obeležava Nova godina, uz nastup Nataše Bekvalac. Sve detalje potražite na Hotel Crowne Plaza Nova godina.


Kada je u pitanju Hotel Crowne Plaza repriza Nove godine je posebna poslastica, a prodaje se po cenama od 130€ do 180€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i piće dobrodošlice - čašu šampanjca Moet. Možete da birate Regular zone - 130€, Gold zone - 160€ ili Premium zone - 180€.

 

 

Specijalan gost biće Duo Fidelio, koji spaja popularne melodije svih muzičkih pravaca u kombinaciji violine i DJ-a.


Pozovite ili pišite na 062/111-22-333 (sms, Viber, WhatsApp) i obezbedite svoju kartu za ovu reprizu o kojoj će se pričati!


Pogledajte i gde nastupaju poznati za reprizu Nove godine

 


A.K.

Spremili smo za Vas: