Magazin

Odaberite luksuzan doček 2024 u restoranu Princ!

Odaberite luksuzan doček 2024 u restoranu Princ!

Ako ste ljubitelji luksuznog ambijenta, sigurno ste čuli za jedan od najpoznatijih restorana u Beogradu - restoran Princ, koji se nalazi na atraktivnoj lokaciji, u ulici Paštrovićeva 2, u samom srcu Hipodroma.

 

Restoran raspolaže sa 250 sedećih mesta u zatvorenom delu i sa 80 mesta u prelepoj bašti. Predivan pogled i fantastično uređen restoran će oduševiti sve goste.

 

Potpuno je renoviran i opremljen po poslednjim vizuelnim standardima koji oduzimaju dah već pri prvom pogledu. Tiffany stolice uklopljene sa pastelnim bojama ovog restorana uz prateću dekoraciju, nepogrešiv je izbor za one koji uživaju u ovakvoj vrsti ambijenta.

 

Jela, od kvalitetnih i svežih namirnica, za vas pripremaju vrhunski kuvari. Na meniju su zastupljena jela domaće, nacionalne i internacionalne kuhinje. 

 

- Ništa ne čini ljude tako srećnim kao dobra hrana i prijatno društvo! Recept tako ukusnim i jedinstvenim kao strast za hranom! Atmosferu tako prijatnom kao srdačnost i ljubaznost - poručuju iz restorana Princ.

 

Ovde se organizuju venčanja, ali i druge proslave, pa tako i Nova godina. S obzirom na to da je docek Bove godine prošle godine bio fantastičan, isto se očekuje i ovog 31. decembra. Naime, prošle godine odličnu atmosferu napravili su Aleksandar Stojanović i Maca Gavrilović. Evo šta se sprema za ovu godinu!

 

Restoran Princ Nova godina

 

Kada je u pitanju restoran Princ Nova godina će biti održana uz ponudu koju čini all inclusive piće i svečana večera. Cene se kreću od 50 evra i zavise od od pozicije vašeg stola u svečanoj sali. Tako plava zona košta 50€, crvena zona 55€, srebrna zona 60€, zlatna zona 70€ i zelena zona 80€.

 

Ovde će nastupati Nikola Štetić i Jovana Stamenković, koji su veoma popularni klupski pevači. Sve okupljene obradovaće hit pesmama, ali i starim dobrim kompozicijama.  

 

 

Uhvatite svoju kartu na vreme putem broja telefona 062/111-22-33 (poziv, poruka, Viber, WhatsApp).

 

A.K.

Spremili smo za Vas: