Magazin

Za kafanske ljude, doček Nove godine u Uzbuni!

Za kafanske ljude, doček Nove godine u Uzbuni!

Ušće Save u Dunav poznato je svim Beograđanima, ali i onima koji ne žive u glavnom gradu. Jedno je od najmagičnijih mesta u Evropi. Nalazi se u centru grada, na lokaciji između Velikog ratnog ostrva, Novog Beograda, i podnožja Beogradske tvrđave, odnosno Kule Nebojša.

 

Samo ušće ćete prepoznati po vidljivoj liniji razgraničenja dveju reka. Sava je bistrija, ima svetliju zelenu ili plavu boju, dok je Dunav braon boje.

 

Iznad ušća se uzdiže greben, odnosno uzvišenje na kome se nalazi Beogradska tvrđava.

 

Ova lokacija poznata je i po mnogobrojnim ugostiteljskim objektima, gde je uvek odličan provod. Ovde je smešten i splav-kafana Uzbuna.

 

Splav kafana Uzbuna

 

Splav kafana Uzbuna mesto je za sve ljubitelje dobrog kafanskog provoda koji žele da uživaju u vrelim letnim noćima na reci. Ipak, provod je rezervisani i tokom zimskih noći, kada je docek. Splav je potpuno zatvoren, obezbeđeni su izolacija i grejanje.

 

U pitanju je toplo i ušuškano mesto, koje odiše pravim kafanskim duhom.Drveni zidovi, karirani stoljnaci, visoko i nisko sedenje, deo su enterijera ove kafane.

 

Što se tiče kapaciteta, može da primi 500 ljudi. Ovde se slušaju pop i narodna muzika.

 

Splav kafana Uzbuna svoja vrata otvara za posetioce čak sedam dana u nedelji, pa je dobar provod dostupan svake večeri. Radno vreme je gotovo celu noć, od 22:30 do 4 sata posle ponoći.

 

 

Splav kafana Uzbuna Nova godina

 

Kada je u pitanju splav kafana Uzbuna Nova godina se dočekuje uz fantastičan performans koji obezbeđuju sjajni izvođači. U ponudi su bogata karta pića i neverovatna atmosfera, kako i priliči kafani.

 

Za svako željeno mesto u kafani plaća se doplata na grupnoj bazi. Barski stolovi i pultovi su besplatni. Svaki sto (osim barskih stolova i pultova) dobij gratis flašu stranog pića po izboru.

 

Cena od 35 evra podrazumev bogato meze i veliki izbor pića.

 

Foto: Facebook / SplavKafanaUzbuna

A.K.

Spremili smo za Vas: