Magazin

Vrhunski doček Nove godine u restoranu Princ

Vrhunski doček Nove godine u restoranu Princ

Da li ste spremni za vrhunski doček Nove godine u restoranu Princ? Doživite jedinstveno novogodišnje veče u najlepšem delu Beograda i osetite šta znači lepota novogodišnje večeri. Restoran Princ nalazi se na hipodromu i predstavlja ekskluzivnu priliku da uživate u elegantnom ambijentu restorana i definitivno najlepšem vatrometu u Beogradu.

 

Restoran Princ Nova godina ovog puta sprema neodoljivu novogodišnju ponudu kojoj je teško odoleti zato ne propustite priliku da uživate u svakom trenutku.

 

 

RESTORAN PRINC DOCEK NOVE GODINE 2022

 

 

Restoran Princ doček Nove godine 2022 je definitivno jedan od najlepših restorana koji je moderno opremljen, i pažljivo dekorisan kako bi u potpunosti doprineo novogodišnjoj večeri. Očekuje vas mnoštvo iznenađenja kao i fenomenalan muzički odabir koji će vam priuštiti nezaboravnu noć.

 

U pitanju su Boban Lazić i Ivana Stanić koji važe za pevače koji umeju da šrirede pravi muzički spektakl. Očekuju vas najveći hitovi u kojima ćete uživati sa vašim dragim ljudima i atmosfera koja će se prepričavati.

 

Restoran Princ predstavlja specijalno mesto za Novu godinu zbog svog luskuznog i moderno opremljenog ambijenta koji će vas oduševiti u svakom smislu. U restoranu Princ cena karte kreće se od 40€ do 50€, u zavisnosti od pozicije stola u restoranu. U tu cenu uračunato je svečano sedenje, kompletna svečana večera i neograničena konzumacija pića tokom cele večeri.

 

Sve je spremno za uživanje u restoranu Princ za doček Nove godine, zato obezbedite vaše karte na vreme pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

Spremili smo za Vas: