Magazin

VAŠ NOVOGODIŠNJI DOMAĆIN- VILA JELENA

VAŠ NOVOGODIŠNJI DOMAĆIN- VILA JELENA

 Novogodišnja noć je noć svečanosti, lepe odeće. Šminke i penušavog vina.

Uvek je lepo dobro i ugodno se provesti, ali za Novu godinu je to ipak poseban doživlja. Tada sve dame, nekako sa mnogo više pažnje biraju svoju odeću i obuću, sa mnogo više pažnje biraju svoju šminku, prilagođavajući je svečanom dočeku Nove godine.
Za dobro raspoloženje nikada ne treba štedeti. To je najkorisnije potrošen novac. Novac koji potrošimo na stvari, nije dobro potrošen. Ljudski um se na stvari brzo navikne, i ne ostaje nikakva dublja emocija, ne ostaje ispunjenje. Kada ipak, nova potrošimo na iskustva, to ostaje zapisano u nama i toga se zauvek sećamo.
Ne treba štedeti na iskustvima, nikada!
Svaki doček Nove godine je i jedno veliko, novo iskustvo, pa ni na dočecima ne treba štedeti! Pogotovo kada je godina bila tako teška i neprijatna kakva je 2014. Za sve nas bila.
Onda treba da tako srećni što je konačno prošla, a mi živi i zdravi, pobedili i nju kao i sve godine pre nje, priuštimo sebi provod kakv zaslužujemo!
Evo na primer, ove godine, mogli bismo sebi da priuštimo da dočekamo Novu godinu u u najlepšoj vili na Dedinju, a to je Vila Jelena.
Vila Jelena već godinama unazad organizuje najbolje dočeke i najbolja slavlja Nove godine.
Vila Jelena se i ove godina potrudila da vas lepo dočeka i ugosti
 
Vila Jelena j pripremila novogodišnju ponudu u kojoj po ceni od 120 evra u dinarskoj protivvrednosti, dobijete bogat novogodišnji meni hrane, ali i strano i domaće, alkoholno i bezalkoholno piće.
Vila Jelena se kao i svake godine, i ove posebno pobrinula za muziku. Goste će u najluđoj noći, zabavljati ni manje ni više nego Seka Aleksić i Aspirin bend.
Vila Jelena je obezbedila i gostovanje trubača, tako da zabav bude prilagođena svim ukusima.
Vila Jelena vas očekuje da zajedno dočekamo Novu godinu!
 

Spremili smo za Vas: