Magazin

Sve vrste proslava u fantastičnom event centru Love House

Sve vrste proslava u fantastičnom event centru Love House

 

Za magične trenutke i sve vrste proslava uživajte u fantastičnom event centru Love House i prepustite se čaroliji koju ćete ovde doživeti. Zahvaljujući bajkovitom ambijentu, ovo je mesto koje ćete zavoleti već na prvi pogled.

 

EVENT CENTAR LOVE HOUSE PROSLAVE

 

 

Event centar Love House proslave priprema vam mnogo iznenađenja i šansu da vaša proslava bude jedinstvena i nezaboravna. Elegantan stil, magična dekoracija i vrhunska organizacija odlična su kombinacija za proslavu iz snova.

 

 

Event Hall Love House odmah nakon otvaranja postao je sinonim za najbolje proslave i ujedno postao omiljeno mesto onima koji žele da organizuju jedinstvenu proslavu. Enterijer uređen sa puno ljubavi i stila prvo je što će vam zapasti za oko, zatim besprekorna organizacija kao i vrhunska usluga.

 

Kapacitet event centra Love House je do 400 osoba, što vam pruža mogućnost organizacije velikih i manjih proslava. U zavisnosti od vaših želja i ideja ceo prostor se može preurediti prema vašim potrebama. Sigurni smo da ćete biti očarani raskošnim prostorom u kojem ćete doživeti vaše najlepše trenutke koji se pamte ceo život.

 

 

Ovo magično mesto iza sebe ima nis uspešnih proslava koje su protekle fenomenalno i nezaboravno, zbog čega smo sigurni da će tako biti i za vaš najvažniji dan u životu. Zabavite se kvalitetno i uživajte u odličnoj atmosferi koja je u event centru Love House zagarantovana.

 

Rezervišite vaš termin za proslavu u event centru Love House pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Spremili smo za Vas: