Magazin

Splav Na vodi kafana - provod pet dana nedeljno

Splav Na vodi kafana - provod pet dana nedeljno

Splav Na vodi kafana jedan je od splavova na čuvenom Ušću. Mesto gde se Sava uliva u Dunav smešteno je između Velikog ratnog ostrva, Novog Beograda, i Kule Nebojša, odnosno podnožja Beogradske tvrđave. Posebno je zanimljivo što jasno može videti ulivanje Save u Dunav. Obeleženo je vidljivom linijom razgraničenja dve reke. Savu ćete prepoznati po tome što je bistrija, odnosno ima svetliju zelenu ili plavu boju, a Dunav je braon boje.

 

Na ovom mestu sluša se narodna muzika, kako i dolikuje kafani. Osim leti, ovde je odličan provod i tokom zime.

 

Na vodi kafana ugostila je mnogobrojne zvezede, a među njima su Amadeus bend, Slađa Allegro, Peđa Medenica, Dare Bubamara, Tanja Savić, Sloba Radanovića i mnogi drugi. Pre pandemije provod se organizovao ponedeljkom, sredom, petkom, subotom i nedeljom. Nadamo se da će tako biti i ovog leta.

 

Enterijer splava čine drveni nameštaj prekriven kariranim stolnjacima, stari lusteri, slike najpoznatijih kafanskih pevača, zidovi u cigli. Postoji mnogo sitnih detalja, koji daju potpuni osećaj prave kafane.

 

Za potpuni ugođaj neizostavni su profesionalna rasveta i ozvučenje.

 

Osim u piću, ovde možete da uživate i raznovrsnim mezetlucima, kao i specijalietima sa roštilja.

 

Na Vodi Kafana poznata je i po tome što su ovde oko 20% niže cene pića od proseka na drugim beogradskim splavovima. Određenim večerima, a posebno ponedeljkom, bile su aktuelne akcije.

 

Ovde možete da upoznate mlade i urbane ljude, ali to ne znači da je Na vodi kafana otvorena samo za njih - dobrodošli su svi koji znaju da cene kvalitetan provod.

 

Splav Na vodi kafana je jedan od onih na kojima se organizuje i fenomenalan docek Nove godine.

 

Kako rezervisati mesto na splavu Na vodi kafana?

 

Letnja sezona uskoro počinje, a svoje mesto na splavu Na vodi kafana moći ćete da rezevišete preko sajta www.kudaveceras.rs , kao i putem telefona na broj 062 262 212.

 

Ne zaboravite, postoji nekoliko nivoa rezervacije: VIP ROOM, VIP SEPARE, SEPARE, VISOKO SEDENJE, BARSKI STO. Na vodi kafana može da ugosti čak 600 osoba.

A.K.

Foto: Facebook / navodikafana.official

Spremili smo za Vas: