Magazin

Splav Leto - Mesto za uživanje tokom dana i ludi provod noću

Splav Leto - Mesto za uživanje tokom dana i ludi provod noću

Leto je mnogima omiljeno godišnje doba, koje ima mnogobrojne čari. Od letovanja, sunčanja, sladoleda, do hladnih koktela i toplih noći za žurke. U ovim danima ljudi su opušteniji i veseliji, u toku su letnji odmori i uživa se koliko god je moguće. U to se ubrajaju i provodi, za koje verujemo da će ove sezone biti posebni, jer smo ih dugo čekali.

 

A gde su oni bolji leti, nego na splavovima?

 

Splav Leto smešten je na adresi Bulevar Vojvode Mišića bb, odnosno na Sajamskom keju. Ovde se nalazi i popularni splav Lasta.

 

Ovaj deo grada naziva se Savski venac. Reč je o jednoj od najstarijih prestoničkih opština, koja je ujedno i jedno od središta glavnog grada. Ime je dobila po tome što se poput venca smestila uz obalu reke Save.

 

Ovde je smešteno devet hotela, ali i mnogobrojni ugostiteljski objekti. Pravo je mesto za turiste, o čemu svedoči ipodatak da je na prvom mestu među beogradskim opštinama. Neke od poznatih odrednica ovde su Savamala, Dedinje, Senjak, Topčider, stadioni, Karađorđev park i tako dalje. Naravno, i popularni splavovi.

 

Mesto za ljubitelje house, disco i RnB zvuka

 

Splav Leto mesto je za ljubitelje house, disco i RnB zvuka.

 

Sa radom je počeo 2018. godine i od tada je mesto urbanih klabera iz Beograda, ali i šire. Letnja je verzija jednog od najpopularnijih klubova u prestonici - Hype.

 

Leto je mali tropski raj na zemlji, sa prelepim pogledom na drugu obalu Save. Koncipiran je kao pravi tropski bar.

 

Ovde su nastupali di džejevi kao što su: Mancha, Oisha, Daniel Čehranov, Teo Trunk, Nekie i mnogi drugi. Osim što mu je radno vreme bilo sredom, petkom i subotom, u noćnim satima, posebnu pažnju je privlačila i žurka koja je održavana nedeljom, populari matine, koji je počinjao u 18 sati. Očekujemo nešto slično i nakon pandemije.

 

Ako izuzmemo noćni život, Leto je radilo i tokom dana.

 

Kako rezervisati mesto na splavu Leto?

 

Kada letnja sezona počne, svoje mesto na splavu Leto bićete u prilici da rezevišete preko sajta www.kudaveceras.rs, kao i na broj telefona 062 262 212. Kapacitet splava je 350 osoba.

 

A.K.

Foto: Facebook / Splav%20Leto

Spremili smo za Vas: