Magazin

Splav Lasta i najbolji elektronski provod

Splav Lasta i najbolji elektronski provod

Dobro poznato mesto splav Lasta i najbolji elektronski provod očekuje vas svakog vikenda i to u ekskluzivnom ambijentu koji doprinosti uvek dobroj atmosferi na ovom sada već čuvenom splavu.

 

Splav Lasta je mesto koje već dugi niz godina priređuje jedinstveni provod svim ljubiteljima elektronske muzike. Subota i nedelja rezervisani su za kvalitetan zvuk elektronike koji će vas opustiti i učiniti da svaki vaš naredni vikend bude nezaboravan i magičan.
 

 

 

U dobrom ritmu i još boljoj atmosferi uživaćete u setovima najpopularnijih DJ-eva sa domaće muzičke scene a šuška se i da nas ovog leta očekuju i poznata imena sa svetske elektronske scene. Očekuje nas mnogo iznenađenja a svi dobro znamo koliko ume da nas iznenadi menadzement splava Lasta.

 

Petkom vas očekuju svuci Rnb žanra, dok je subotom nešto tvrđi zvuk koji vas svakako neće ostaviti ravnodušnim. Nedelja je poznata po najboljemgradskom matinee-u koji je upotpunjen odličnim setovima koji će vas opustiti i na pravi način upotpuniti nedelju koja je iza nas.

 

Uživajte u najboljem klubskom provodu i rezervišite mesto na splavu Lasta putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Spremili smo za Vas: