Magazin

Splav Freestyler - ulaznica za vrhunski noćni provod u Beogradu!

Splav Freestyler - ulaznica za vrhunski noćni provod u Beogradu!

Ukoliko živite u Beoogradu, a ljubitelj ste vrhunskih noćnih provoda, morali ste da čujete za splav Freestyler . Zimska verzija ovog splava je Freestyler Winter Stage.

 

Ovo je prava top destinacija Beograda, i adresi na koju rado odlaze domaći, ali i strani gosti. Posebna je atrakcija za turiste, koji o njemu slušaju priče i pre nego što dođu u Srbiju.

 

Splav Freestyler najviše prija onima koji vole da čuju house i RnB muziku. Otvoren je sada već davne 2001. godine, a mesto nije menjao - smešten je na 14. poziciji od Brankovog mosta nizvodno.

 

Pre korona virusa, žurke su na ovom splavu organizovane gotovo svakog dana. Nastupali su top di džejevi Srbije, ali su gostovali i najbolji di džejevi svetske scene. Posebno su bile popularne zabave pod nazivom We Are The 90's, I Love RnB, IDJ TV Party, Get Low i Freestyler Fever.

 

Osim izuzetnog noćnog provoda, Freestyler karakteriše i bogat scenski nastup, vrhunska rasveta i najkvalitetnije ozvučenje.

 

Enterijer splava podeljen je na nekoliko prstenova. Na spoljnjem prstenu imate mogućnost da sedite u nekom od velikog broja separea, a na ostalim prstenovima ste blizu samog centra prostora, pa možete da uživate za barskim stolom ili visokom sedenju. Ako želite da budete u samom centru dešavanja, to možete obezbediti za šankom.

 

Gosti ovog splava su urbana ekipa, ali ovde možete videti i mnoštvo poznatih ličnosti. Osim letnjeg provoda, ovde se organzuje i docek Nove godine. Splav je idealan i za momačke večeri i devojačke večeri, posebno za one koji žele da im to veče bude glamurozno.

 

Kako rezervisati mesto na Freestyleru?

 

Već vam je jasno da se za ovaj splav uvek traži mesto više. Rezervacije će biti moguće putem sajta www.kudaveceras.rs , kao i na broj telefona 062 262 212.

 

Ušće

 

Splav Freesyler smešten je na Ušću. Reč je o delu Novog Beograda, koje je ime dobilo po tome što se nalazi neposredno uz ušće reke Save u Dunav. Ovaj deo grada je nenaseljen, tako da je prekriven zelenim površinama. Ovde se često održavaju popularni događaji - koncerti, festivali, auto-trke i tako dalje.

 

Ovde su se, osim Freestylera, smestili i mnogi drugi splavovi, pa je popularna destinacija, posebno tokom leta.

 

A.K.

Foto: Facebook /ClubFreestylerBelgrade

Spremili smo za Vas: