Magazin

Skola za frizera u Beogradu

Skola za frizera u Beogradu

Skola za frizera u Beogradu može vam otvoriti mnoga vrata u svetu nege i lepote jer će vam pružiti kompletnu obuku koja je od velike važnosti ukoliko plranirate da se bavite ovim poslom. Postoji mnogo skola za frizera koje nude kompletan program obuke, ali je veoma važno odabrati onu pravu nakon koje ćete moći samostalno da radite i uživate u svom poslu.

 

Skola za frizera koja postoji već dugi niz godina i čiji su kvalitet mnogi prepoznali, jeste prestižna akademija Panjković koja vam garantuje najbolju obuku gde ćete sa lakoćom savladati sve tehnike u svetu frizera. Odaberite najbolje za sebe i uživajte u svom poslu koji ćete s’ljubavlju raditi.

 

 

SKOLA ZA FRIZERE BEOGRAD

 

 

 

Skola za frizere Beograd na akademiji Panjković osmišljena je temeljno, kako biste sa pažnjom savladali svaki novi izazov koji je pred vama. Škola za frizere Beograd oslobodiće vaš kreativni potencijal, jer u radu sa bojama, kvalitetnom opremom i pravim kursom, možete biti inovativni i uvek drugačiji. U frizerskoj profesiji postoji mnogo prilika za obuku i sticanje kvalifikacija, a sve ovo navedeno upravo Akademija Panjković.

 

Kao prva škola frizera u Srbiji, akademija Panjković uvela je inovacije kod nas na tržištu i postala vodeća akademija koja postavlja standarde u našem regionu.

 

 

Škola za frizere na akademiji Panjković obuhvata:

 

Stručna praksa

-Rad sa klijentima – modelima

-Rad sa profesionalnim priborom i alatom

-Profesionalna kozmetika

-Testovi za proveru znanja

-Polaganje završnog ispita

-Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

-Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri naprednom zapošljavanju

-Omogućavanje učešća na modnim eventovima

 

 

 

KURS ZA FRIZERA

 

 

 

Kurs za frizera je odličan odabir za sve one koji žele da započnu svoj biznis i uživaju u kreativnosti, ali i za one koji imaju znanje, ali ipak žele da se usavrše kod pravog profesionalca.

 

Biti frizer danas je jedan od najtraženijih zanata u svetu koji vam može doneti veliki uspeh, odličnu zaradu i priliku da se konstantno usavršavate. Sa ovakvim zanatom u rukama, možete se zaposliti bilo gde u svetu, posebno zahvaljujući sertifikatu koji će vam obezbediti akademija Panjković. Svaki kurs za frizera je pažljivo planiran u cilju što boljeg razumevanja svakog segmenta ovog poslovanja, a uz to i kako biste se maksimalno posvetili svojoj kreativnosti.

 

Učite od najboljih i obezbedite sebi siguran uspeh koji uz vašu kreativnost i upornost može doći do samog vrha. Neka vaš kvalitet svi prepoznaju – akademija Panjković.

 

T.Ž.

Spremili smo za Vas: