Magazin

Sala za svadbe u Beogradu koja vam garantuje magičan provod

Sala za svadbe u Beogradu koja vam garantuje magičan provod

Ukoliko je planiranje najvažnijeg životnog događaja pred vama, pomoći ćemo vam da saznate koja je to najbolja sala za svadbe u Beogradu koja vam garantuje magičan provod . Otkrićemo vam mesto koje će u potpunosti zadovoljiti sve vaše potrebe i oduševiti prisutne zvanice.

 

Za savršeno venčanje iz snova i mesto na kome se mašta pretvara u stvarnost, naša preporuka glasi - sala za svadbe Imperium Hall. Smeštena na romantičnom dunavskom šetalištu na keju Ada Huja, na svega 4 kilometra udaljenosti od centra Beograda, ova fantastična sala za svadbe učiniće da vaše venčanje bude nezaboravan događaj o kome će se dugo pričati.

 

 

SALA ZA SVADBE IMPERIUM HALL

 

 

Sala za svadbe Imperium Hall i magija venčanja na reci postali su sinonimi zahvaljujući brojnim, besprekorno organizovanim proslavama tokom proteklih godina.

 

Budite sigurni da će vam Imperium Hall ugoditi u svakom pogledu. Počev od odlične lokacije i prelepog prirodnog okruženja, preko luksuznog ambijenta, elegantnog enterijera sala za svadbe i unikatne dekoracije, do gala posluženja, najkvalitetnijih pića i savršene usluge.

 

S obzirom da je svečana sala u potpunosti okružena zidovima od stakla, savršeno prirodno svetlo za najlepše fotografije i očaravajući pogled su zagarantovani. Za večernju romantiku i bajkovitu atmosferu, postaraće se veliki rustični lusteri, unikatni svećnjaci, ali i moderna led svetla, dim, prskalice i drugi specijalni efekti. Odlično ozvučenje, najmodernija klimatizacija i ventilacija, učiniće da boravak u prostoru sala za svadbe Imperium Hall u svakom trenutku bude izuzetno prijatan.

 

Ova ekskluzivna sala za svadbe izdvaja se i po brojnim pratećim sadržajima, kao što su: dečija igraonica, veliki obezbeđen parking, mladenački apartman, apartmani za smeštaj gostiju, prelepa terasa sa očaravajućim pogledom na Dunav, uređeno dvorište itd. Besplatan WiFi internet odlične brzine, bez čega se danas nijedan izlazak ne može zamisliti, dostupan je gostima u svim delovima kompleksa.

 

Na raspolaganju vam stoji i kreativan tim vrhunskih profesionalaca koji će vam pomoći oko relizacije svih vaših zamisli i besprekorne organizacije i najsitnijih detalja. Tu su i da vam, ukoliko to poželite, obezbede: vrhunski bend uz koji će vaši gosti provereno biti na nogama, fotografe, limuzinu, dekoraciju, svadbenu tortu ili bilo koju drugu maštovitu zamisao koju poželite.

 

Za sve dodatne informacije i rezervaciju termina, pozovite 069/ 777-552 .

 

N.T.

Spremili smo za Vas: