Magazin

Romantičan doček Nove Godine u restoranu Gabbiano

Romantičan doček Nove Godine u restoranu Gabbiano

Za sve nežne duše i romantike pripremili smo nezaboravan i čaroban doček Nove Godine u restoranu Gabbiano.Ovaj restoran sastoji se iz dva nivoa. Gabbiano, smešten je na najlepšem delu Keja Oslobodjenja bb, sa prelepim pogledom i pejzažom. Autentičan enterijer, daje mogućnost ovom lokalu da izgleda još lepše i elitnije. Zato Gabbiano može biti savršeno mesto gde ćete provesti nezaboravne trenutke na dočeku nove 2018.

Ukoliko želite da atmosfera bude vrhunska, ne sumnjajte da hoće, za to će se pobrinuti Orkestar Groš (sastav od 7 vrhunskih muzičara sa repertoarom probranih pesama), koji će vas u Novu 2018.godinu uvesti uz dobar ritam i đuskanje u isto vreme. Što se tiče pića, očekuje vas širok asortiman alkoolnih i bezalkoholnih pića. Takođe, za ljubitelje hrane pripremili smo švedski sto koji se sastoji od toplog predjela, glavnog jela, priloga i dezerta.

Ukoliko se odlucite da vam Nova 2018.godina počne u prizemlju Gabbiano restorana cena je 50 eura, za one koji su odlučili da proslave na spratu cena je 45 eura.

Nova 2018.godina biće dočekana na neverovatan način, budite deo ove čarolije i pozovite nas na broj: 060/434 66 44.

Spremili smo za Vas: