Magazin

Restoran Nebo i zemlja je savršen izbor za doček Nove godine

Restoran Nebo i zemlja je savršen izbor za doček Nove godine

Restoran Nebo i zemlja je savršen izbor za doček Nove godine svima onima koji žele nezaboravan provod sa stilom. Uživajte u čaroliji jednog od najlepših beogradskih restorana gde vas očekuje samo pozitivna energija. Neka ova Nova godina bude proslavljena u dobrom raspoloženju i muzici koja će goste ostaviti bez reči.

 

RESTORAN NEBO I ZEMLJA DOCEK NOVE GODINE 2022

 

 

Restoran Nebo i zemlja doček Nove godine 2022 biće veče za pamćenje. Spremite se za pravi novogodišnji spektakl koji će u ovom jedinstvenom ambijentu biti pravo zadovoljstvo. Luksuz i sofisticirani stil je ono što vas očekuje u restoranu Nebo i zemlja, a sve to u kombinaciji sa novogodišnjom dekoracijom biće zaista neverovatno.

 

Restoran Nebo i zemlja po prvi put je deo ponude Nova godina Beograd koji će sa zadovoljstvom predstaviti svoju ponudu koja vas očekuje u novogodišnjoj noći. Ono što je sigurno, očekuje vas specijalan muzički odabir, kao i neograničena konzumacija pića tokom cele večeri. Pažljivo odabrana selekcija pića pružiće vam bogatu ponudu domaćih i stranih etiketa vina koja se savršeno uklapaju u svako jelo.

 

 

Za pravi hedonistički momenat, tu su gastronomski specijaliteti koji probuditi sva vaša čula kada je Nova godina u pitanju.

 

Očekujte najveće muzičke hitove i dobru energiju svih prisutnih, kao i mnoštvo iznenađenja koje vam restoran Nebo i zemlja priprema. Pored ponude, ne smemo izostaviti činjenicu da vas očekuje i sjajno osoblje koje će vam biti na raspolaganju tokom cele večeri.

 

U novogodišnjoj noći udovoljite sebi i spremite se za spektakl i uživanje koje će vam priuštiti restoran Nebo i zemlja. Budite deo neaboravnog provoda i to samo u restoranu Nebo i zemlja. Nova godina u ovako magičnom ambijentu imaće zaista poseban ugođaj.

 

Obezbedite sebi kartu za Novu godinu u restoranu Nebo i zemlja pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

Spremili smo za Vas: