Magazin

Restoran Imperium Hall – zaplovite u svet elegancije i stila

Restoran Imperium Hall – zaplovite u svet elegancije i stila

Restoran za svadbe Imperium Hall je savršeno mesto da zaplovite u svet elegancije i stila i organizujete nezaboravnu svadbenu proslavu o kojoj će se dugo pričati.

 

Smešten na Adi Huji, jedan je od najlepših restorana za svadbe, ali i za sve druge tipove proslava u Beogradu.

 

Savršen dizajn, dobro osmišljena atmosfera i idilična lokacija čine restoran za svadbe Imperium Hall idealnim izborom za sve svečane ceremonije i događaje. Uz impresivnu organizaciju, autentičan ambijent i spektakularan enterijer koji oduzima dah, ovaj restoran ponosno se ističe kao pravi dragulj u industriji venčanja.

 

 

 

 

Elegantna i prefinjena, svečana sala za svadbe je uređena sa puno stila, u skladu sa najmodernijim svetskim trendovima. Prostrana i svetla, sa očaravajućim pogledom na Dunav, visokim plafonima, grandioznim zidovima od stakla, ogromnim plesnim podijumom, luksuznim belim enterijerom, raskošnim kristalnim lusterima, aristokratskim svećnjacima i Tiffany stolicama, navodi vas da se u nju zaljubite na prvi pogled.

 

Kada ovako veličanstvenom ambijentu dodate i profesionalnu dekoraciju, dobićete čarobnu svadbenu atmosferu kakvu ste priželjkivali i oduvek sanjali. Bilo da poželite klasične, pastelene i bele boje dekoracija, bilo jarke, intenzivne i šarene boje cvetnih i ostalih ukrasnih aranžmana, bilo da imate tematske dekoracije – u restoran za svadbe Imperium Hall sve se savršeno uklapa.

 

 

 

 

Ono što često može da naruši dobru atmosferu, poput zagušljivog ili pretoplog prostora, u Imperium-u se ne dešava. Opremljen najmodernijim sistemima ventilacije i klimatizacije, obezbeđuje čist vazduh i optimalnu temperaturu prostora u svakom trenutku i u svakom godišnjem dobu.

 

Zahvaljujući odličnom ozvučenju, uživaćete i u najboljem zvuku i nastupu odabranog benda. Specijalna LED rasveta je tu za specijalne efekte, a ukoliko poželite, obezbediće vam i suvi led, vatromet i mnoge druge specijalne efekte.

 

Od ulaska mladenaca, preko prvog plesa i sečenja svadbene torte, do razigrane plesne zabave, ovaj unikatni restoran za svadbe pleni radošću i izuzetnom pozitivnom energijom koja se retko sreće.

 

 

ZAŠTO DA IZABERETE IMPERIUM HALL?

 

 

 

 

 

Ako se i dalje pitate zašto da izaberete restoran za svadbe Imperium Hall, evo još nekoliko dobrih razloga za to.

 

Vaše zvanice će uživati u istinskom gurmanskom hedonizmu. Jela sa svečanog menija podjednako plene fantastičnim ukusom, kao i izgledom i dekoracijom. Iskusni kulinarski magovi pripremaju specijalitete domaće i internacionalne kuhinje u moderno opremljenoj restoranskoj kuhinji, od svežih namirnica najboljeg kvaliteta.

 

 

 

 

Osoblje će dati sve od sebe da se zvanice osećaju prijatno i budu uslužene na najbolji mogući način. Njihova ljubaznost, profesionalizam i spremnost da budu na usluzi gostima, dobro su poznati u ugostiteljskim krugovima.

 

Još jedan važan razlog zašto da izaberete restoran za svadbe Imperium Hall jeste i mogućnost da u potpunosti preuzmu planiranje i organizaciju vaše svadbene proslave. Spremni su da saslušaju sve želje i upotrebe svoje dugogodišnje iskustvo i posvećenost kako bi ih realizovali. Tu su i da daju svoje predloge, savete i sugestije kako bi proslava bila još uspešnija i spektakularnija.

 

 

 

 

U sastavu sale, nalazi se i sjajno opremljena igraonica, koja je pravi raj za najmlađe goste. Ceo kompleks pokriven je brzim WiFi internetom, tako da ćete bez problema moći da podelite slike i snimke najupečatljivijih trenutaka.

 

Gratis apartman za mladence, kutak za slikanje i besplatan parking za sve goste su odlični dodatni benefiti.

 

Izaberite restoran za svadbe Imperium Hall i uverite zašto su brojni mladenci odlučili da organizuju jedan od najvažnijih dana u životu baš ovde!

Spremili smo za Vas: