Magazin

Rafting na Tari sa porodicom

Rafting na Tari sa porodicom

Ukoliko ste zamišljali dinamičan odmor, onda možemo reći da je rafting na Tari sa porodicom odlična ideja i prilika za nove avanture. Reč je o aktivnosti koja će vam promeniti život i učiniće da se osećate potpuno drugačije nakon uzbudljive vožnje na vodi.

 

 

RAFTING TARA

 

 

Rafting Tara je prava priča za one koji žele avanturu sa porodicom i kvalitetan odmor za pamćenje. Pravu euforiju doživeće vaša deca koja će uživati u ovom sportu, posebno ukoliko ste se po prvi put uputili ka Tari. Priuštite sebi i porodici rafting Tarom i stvorićete najlepše uspomene koje ćete zauvek pamtiti.

 

Da li je rafting bezbedan za decu?

 

Naš odgovor je da. Za vaše najmlađe članove, najpovoljniji je period od jula pa sve do oktobra, kada je reka najmirnija i najbolja za one koji se po prvi put upuštaju u ovu avanturu. Pored toga, kamp u kojem čete boraviti pružiće vam kompletnu opremu za rafting, a to uključuje neoprenska odela, čizme, kacigu, prsluk za spasavanje i ostalu prateću opremu.

 

 

RAFTING TARA SMESTAJ

 

Ako još uvek niste pronašli Rafting Tarasmeštaj u ponudi, mi vam preporučujemo kamp Rajska Rijeka. Smešten na samoj obali Drine, ušuškan od buke, sa izgledom koji podseća na pravi mali raj, pronaći ćete pravu oazu lepote i mira za kojim žudite.

 

Kamp Rajska Rijeka je idealna prilika za druženje i upoznavanje novih ljudi i avantura. Ceo kompleks izađen je od prirodnih materijala, kako biste se što bolje stopili sa okolinom. Posebna draž boravka u ovom kampu jeste što se voda pije iz Drine, a hrana pristiže iz okolnih domaćinstava pa će vam sve biti mnogo ukusnije i zdravije.

 

Pored toga, na rafting Tarom ići ćete sa njihovim iskusnim skiperima koji dobro poznaju svaki delić reke i rođeni su na ovoj teritoriji tako da će vam ispričati svaku zanimljivu priču koja je vredna pomena tokom ove uzbudljive avanture.

 

 

 

Avanture leče dušu, zato treba doživeti ovakvu vrstu uzbuđenja, i vi i vaša porodica. Ispunićete sećanja predivnim fotografijama i čarobnim trenucima koje svaka porodica treba da doživi.

 

Kamp Rajska Rijeka potrudiće se da vam ulepša svaki momenat smehom, zabavom i prijatnim druženjem, zato ga posetite i razumećete zbog čega je ovo avantura koju morate doživeti.

 

T.Ž.

Spremili smo za Vas: