Magazin

Rada Manojlović za doček 2022. u event centru Kopernikus 610

Rada Manojlović za doček 2022. u event centru Kopernikus 610

Deset ispod nule, Marakana, Metropola, Alkotest, Moje milo, Nema te, Svadba… Da li je potrebno još hitova ili je svima jasno koja pevačica je u pitanju? Naravno - to je Rada Manojlović. Ova harizmatična devojka mnogima je prirasla za srce tokom učešća na takmičenju Zvezde Granda 2007. godine kada je osvojila drugo mesto.

 

Rođena je 1985. godine u Požarevcu. Prvi njen hit bio je “Nikada više”, a 2009. je snimila i prvi album. Pesma sa Sašom Matićem “Mešaj mala” i dan danas se rado sluša.

 

Bila je devojka MIlana Stankovića, a već dugo je u vezi sa još jendim pevačem – Harisom Berkovićem.

 

Kada je u pitanju Rada Manojlovic Nova godina će sigurno biti puna dobrog ritma, a svi koji se odluče da ovo veče provedu na Kopernikusu u to će se uveriti i sami.

 

Više detalja o proslavi na ovom mestu možete dobiti ukoliko pozovete ili pišete na broj telefona 062 111 22 33 (SMS, Viber, WhatsApp).

 

 

 

Event centar Kopernikus 610

 

Event Centar Kopernikus 6 smešten je na jednoj od najlepših lokacija u Beogradu, na ušću reke Save i Dunava. Ukupne površine je preko 2000 metara kvadratnih i predstavlja savršen izbor za organizovanje svih vrsta svečanosti, venčanja, koktela, prijema, skupova, seminara i proslava za ukupno 1500 osoba. Idealan je odabir i kada je Nova godina.

 

Osim što je prelepog i modernog dizajna, Kopernikus 6 10 Event Centar odlikuje fenomenalan pogled na Kalemegdansku tvrđavu. Poseduje najmoderniju opremu, rasvetu i ozvučenje, što doprinosi da svaki događaj u ovom prostoru bude najbolji, pa je tako i kada je docek Nove godine.

 

Event Centar Kopernikus 610 prostire se u dva zatvorena prostora, a svaki je površine 750 metara kvadratnih. Poseduje i terasu od 600 metara kvadratnih, do koje se dolazi panoramskim liftom.

 

Svaki segment ovog prostora je dizajniran da funkcioniše zasebno, tako da je moguće organizovati tri različita događaja u isto vreme, što je jedinstveno za ovaj event centar.

 

Kada je u pitanju Nova godina Beograd uvek može da se pohvali šarenom ponudom, a o ovoj, kao i o svim drugima, možete se informisati na broj telefona 062 111 22 33. Na isti način možete i rezervisati, odnosno kupiti karte.

 

Foto: Facebook / eventcentar

A.K.

Spremili smo za Vas: