Magazin

Provereno - Milica Pavlović za doček u restoranu City Hall!

Provereno - Milica Pavlović za doček u restoranu City Hall!

City Hall - ekskluzivan, moderan, višenamenski prostor biće mesto na kome će se organizovati docek za koji će se tražiti karta više,  to smo sigurni! Nalazi se u samom centru Beograda, na Bulevaru kralja Aleksandra.

 

Zbog svog fleksibilnog kapaciteta, promenljivog izgleda i profesionalne usluge, City Hall je idealan za proslave, svadbe, rođendane, seminare i ostale vrste dešavanja, kao što je Nova godina. Idealno je mesto za održavanje raznovrsnih korporativnih dešavanja: od seminara i promocija, preko tribina i team buildinga, do proslava različitih povoda.

 

Upravo ovde nastupiće Milica Pavlović!

 

Uz "Provereno", "Posesivna bivša", "Mogla sam", "Tango", "Alibi" i druge pesme zagrejaće atmosferu do maksimuma, a veče 31. biće sve samo ne hladno!

 

Ova vlasnica neverovatnih hitova zabavljaće sve one koji se odluče za provod uz neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i svečanu večeru. Karte  će koštati od 120 evra do 200 evra u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali. Detalje pogledajte na City Hall Nova godina.

 

Za sve informacije i rezervacije pozovite ili pišite na 062 262 212 i 062 111 22 33.

 

 

Milica je nedavno privukla pažnju svojim skupocenim stajlingom. Kada je u pitanju Nova godina Beograd će sigurno ponuditi mnogo baš takvih! Naime, paparaci su je sreli na aerodromu "Nikola Tesla" odakle se vratila sa nastupa koje je imala tokom vikenda. Njen stil stao je u tri reči - jednostavno, svedeno i upečatljivo.

 

Nosila je crnu rolku i šorts dovoljno kratak da joj istakne vitke noge. Sve je ukombinovala sa hulahop čipkanim čarapama koje koštaju oko 300 evra, lakovanim cipelama od najmanje 900 evra i mini tašnom koja ima cenu neverovatnih 2.500 evra.

 

Ponela je i krem sako koji je odlično išao uz ovu kombinaciju, kao i sunčane naočare. Ovaj markirani modni detalj se procenjuje na oko 350 evra.

 

Pogledajte i gde nastupaju zvezde za doček Nove 2023. godine, kao i gde nastupaju zvezde za reprizu dočeka 2023. godine.

 

A.K.

Spremili smo za Vas: