Magazin

Probudite svoja čula uz nezaboravan rafting Tarom

Probudite svoja čula uz nezaboravan rafting Tarom

Poslušajte zov prirode i probudite svoja čula uz nezaboravan rafting Tarom gde vas očekuje prava letnja avantura koju ne smete propustiti. Letnji period idealan je za rafting Tarom i dinamično druženje sa ekipom u najboljem rafting kampu gde ćete uživati u raznim aktivnostima. Upoznajte magični kamp Rajska rijeka koji će se potruditi da uživate u svakom trenutku i da iskusite nove stvari kao što je rafting Tarom.

 

I to nije sve, u ovom kampu pored avanture rafting Tarom očekuje vas i zip line, jeep safari, hiking kao i jahanje konja koje možete ukombinovati i priuštiti sebi nestvarno dobar provod. Leto je pravo vreme da malo odmorite i pobegnete od reanosti i posvetite se svom psihofizičkom stanju, a rafting Tarom je idealna prilika za tako nešto.

 

 

RAFTING TAROM

 

 

Rafting Tarom poslednjih godina doživljava pravu ekspanziju i postao je mnogim avanturistima redovna aktivnost koju svake godine nekoliko puta moraju da dožive. Ukoliko ste i vi jedan od njih, a niste još uvek iskusili rafting Tarom, sada je pravo vreme da uživate u ovom kako kažu, ekstremnom sportu. Upoznajte kamp Rajska rijeka koji se nalazi u Foči, na samoj obali Drine i koji vam garantuje više od običnog odmora. Sama lokacija je pravi užitak, a pored toga očekuje vas i prava domaćinska atmosfera, kao i posvećenost svakom gostu u cilju što većeg uživanja.

 

Za avanturu rafting Tarom u kampu Rajska rijeka očekuje vas kompletna oprema za rafting koja podrazumeva neoprensko odelo, čizme, kacigu i pojas za spasavanje. Rafting Tarom podrazumeva splavarenje rekom u gumenom čamcu u koji može stati do 12 osoba, a u ovu avanturu sa vama će poći iskusni i licencirani skiper iz kampa.

 

Imaćete priliku da uživate u nestvarno lepim predelima koje je moguće videti samo uz rafting Tarom. Ovo je trenutak kada ćete stvoriti najlepše fotografije kako biste drugima barem toliko opisali osećaj i lepotu ove autentične zabave.

 

 

KADA JE NAJBOLJE ICI NA RAFTING TAROM

 

 

Za rafting Tarom postoji određeni deo sezone, a to je period od proleća pa do jeseni. Koji god period odabrali kada je najbolje ići na rafting Tarom, budite sigurni da nećete pogrešiti. Proleće je period kada je reka dosta brža zbog svojih brzaka i toka reke, dok je letnji period nešto mirniji ali svakako uzbudljiv. Opustite se i prepustite najlepšem kampu Rajska rijeka koji vam garantuje nezaboravan rafting Tarom.

 

Doživite nesvakidašnje iskustvo koje će osvežiti vaš um i telo i koje će zasigurno probuditi u vama avanturistički duh. Rafting Tarom je odlična prilika za kvalitetno druženje sa vašim prijteljima i uživanje u prirodnim čarolijama koje će vas ostaviti bez daha.

 

Kontaktirajte kamp Rajska rijeka putem broja +387 66 930 940 ili mail-a [email protected] i već danas obezbedite sebi mesto u najlepšem rafting kampu!

 

T.Ž.

Spremili smo za Vas: