Magazin

Organizujte fantastičnu privatnu proslavu na splavu Konzulat

Organizujte fantastičnu privatnu proslavu na splavu Konzulat

Organizujte fantastičnu privatnu proslavu na splavu Konzulat i uživajte u vašem specijalnom danu sa stilom. Elegancija i komfor je ono što definitivno izdvaja splav Konzulat Waterfront od drugih lokala i čini da svaka vaša proslava izgleda zaista glaurozno i neodoljivo.

 

Sa obzirom da je vrlo važno da sve bude savršeno tokom vašeg dana, splav Konzulat Waterfront proslave će učiniti nezaboravnim. Zahvaljujući odličnoj organizaciji i pažljivo odabranim detaljima koji doprinose lepoti ambijenta, ovo je prilika da sve bude kao iz bajke i baš onako kako ste oduvek zamišljali.

 

 

SPLAV KONZULAT WATERFRONT PROSLAVE

 

 

Splav Konzulat Waterfront organizovao je proslave koje se i dan, danas pamte. Prostran ambijent pruža priliku za organizaciju proslava do 500 ljudi, što je sasvim idealno kako za veće, tako i za manje proslave. Organizatori splava preurediće sve prema vašim potrebama, zato buite sigurni da će sve biti kako ste zamislili.

 

Kažu da su proslave na vodi zaista očaravajući i ekskluzivne, zato vam preporučujemo sjajni splav Konzulat Waterfront koji se nalazi na Ušću i pruža savršen pogled na Kalemegdan i stari deo Beograda. Čarolija koja se odvaja tokom proslava na ovom splavu zaista je magična i pruža osećaj radosti i mami osmeh na licu.

 

Sa obzirom da splav Konzulat Waterfront iza sebe niz uspešno proslavljenih proslava, budite uvereni da će sve biti kako treba i da će organizacija biti na visokom nivou. Očekujte pravi muzički spektakl, veliki podijum za igru, odlično raspoloženje, i neodoljivi set meni koji možete sami odabrati po želji.

 

Vaši gosti posebno će uživati u celokupnom utisku, jer splav Konzulat Waterfront tačno zna kako da zadovolji sve potrebe svakog pojedinca koji dolazi na vašu proslavu. Neka vaš dan bude magičan, kao iz bajke, a to je moguće samo uz ekskluzivni splav Konzulat Waterfront.

 

Rezervišite vaš termin za proslavu pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Spremili smo za Vas: