Magazin

Nova godina u restoranu Vagon Victoria

Nova godina u restoranu Vagon Victoria

Beograd obiluje različitim lokalima u kojima možete da popijete piće ili ručate da se dobro provedete ili proslavite važne dane, svoje, kao što su svadbe, krštenja, rođendani, ili one koje svi proslavljamo, kao što su Nova godina i Srpska nova godina.

 

Upravo je to prednost velikog grada, jer možete da izaberete mesto koje vam zaista odgovara, pa niste primorani da idete na mesta koja su vam jedina dostupna, a u kojima vam se možda ne sviđa ni društvo koje se okuplja niti sam ambijent.

 

Neki od nas biraju po ponudi, neki po lokaciji, a neki po izgledu objekta. Mnogi vole moderan ambijent, često prepoznat i kao industrijski dizajn ili hipsterski dizajn. Drugi vole duh tradicionalnosti, prirodne materijale i svedene boje. Za one koji vole nešto unikatno i drugačije su restorani i kafići koji pričaju priču. Bilo svojim izgledom ili istorijom, ti lokali upravo ovim momentom imaju da ponude dašak nečeg sasvim novog.

 

Jedan od njih je restoran Vagon Victoria, koji je smešten na Novom Beogradu.

 

Restoran Vagon Victoria

 

Restoran Vagon Victoria pronaći ćete na odličnoj lokaciji, prepoznatoj i kao poslovna destinacija, tačnije na Bulevaru Zorana Đinđića 44 a. Smešten je nedaleko od Štark arene.

 

Ovo je prava gastro "stanica". U ponudi su raznovrsna hrana i piće. Kada je reč o lepom početku dana, za doručak su u ponudi: klasičan doručak, zdrav doručak, slatki doručak i sendviči.

 

Topla i hladna predjela, čorbe, supe, pice, glavna jela, obrok salate, očekuju vas za ručak i večeru, bilo da je reč o privatnom ili poslovnom susretu. U ponudi su i deserti, a među njima se izdvajaju belgijska čoko torta, toblerone mus, palačinke, sladoled, sveže seckano voće.

 

Vagon Victoria je zadržala izgled vagona. To je ono što ovaj restoran čini posebnim i drugačijim. Dodatno ga ulepšavaju stilski nameštaj, rustične lampe i retro tapete. Ovaj otmeni restoran ima i prelepu baštu, tako da tokom sunčanih dana njegovi gosti mogu da uživaju u urbanoj bašti lokala.U trenutnoj situaciji posebno je dobra vest što nas očekuje lepa i topla jesen, pa ćemo nadoknaditi izgubljene dane proleća.

 

Ovo nije samo restoran za prijatan obrok ili kafu u sunčanoj bašti, nego je i mesto gde možete da proslavite najluđu noć. Ovde se organizuje i docek Nove godine

 

Doček Nove godine u restoranu Vagon Victoria

 

 

Kada je u pitanju restoran Vagon Victoria Nova godina je održana uz Nikolu Mićovića i Sofiju Obradović sa bendom.

 

Nikola Mićović dolazi iz Surčina i bavi se pevanjem već pet godina. Poznat je kao takmičar Zvezda Granda, dok mu je uzor nekadašnji pevač Legendi, Ivan Milinković. Objavio je pesmu "Ljubavi", a sa Gabrijelom Pejčev ima pesmu "Na pola".

 

Sofija Obradović je takođe učestvovala u muzičkom takmičenju, ali Pinkove zvezde. Pevačica je pop muzike, a njene nastupe možete slušati u mnogim lokalima širom Beograda. Bavi se i plesom, ali još uvek nema svoju pesmu. 

 

Piće će naplaćivalo po standardnim cenama restorana, a u ponudi je bio novogodišnji meni. Na njemu su se našli: piletina sa pršutom i dimljenim sirom u sosu od parmezana, ćevapi Viktorija, dimljeni svinjski vrat u fileti dimljene pastrmke.

 

Cena karte bila je 30€ po osobi.

 

A.K.

 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

Hotel Balašević

Hotel Balašević

Event centar Victory

Event centar Victory