Magazin

Nova godina na vodi

Nova godina na vodi

Nova godina nam polako stiže, razmišljate li gde ćete provesti najluđu noć? Imamo fenonomenalne predloge za vas.Trk na sajt www.novagod.com gde možete videti čitavu ponudu mesta na kojima se možete vrhunski provesti u najluđoj noći.

Jeste li ikada maštali da Novu godinu dočekate na vodi? Primamljiv doček, zar ne? Dok vi uživate i đuskate na vodi napolju je hladno i pristiže nam Nova godina...ima li boljeg dočeka? Jahting Klub Kej vam šalje pozivnicu da Novu godinu dočekate na ekskluzivnim brodovima Kej 1 i Kej 2. Uplovite u Novu godinu sa voljenim osobama na divnom mestu uz super muziku.

Ponuda u kojoj možete uživati obuhvata neograničenu konzumaciju pića i hrane, dva sata plovidbe i muziku uživo. Kada je u pitanju hrana gurmani mogu uživati u fantastičnoj ponudi koja obuhvata domaće suhomesnate proizvode, različite vrste sireva, salata...uživaćete u različitim vrstama pita, ali i fenomenlanom mesu sa roštilja. Kada je u pitanju piće na raspolaganju su vam domaća alkoholna pića popur vina, pelinkovca, vinjaka... Jedva čekate, zar ne? Po ceni od samo 40 evra u dinarskoj protivvrednosti uživaćete u fantastčnoj žurci uz fenomenalnu muziku i odličnu hranu.

Okupite svoje prijatelje, okrenite 062-262-212 i rezervišite svoja mesta za veličanstveni doček Nove godine na vodi.

Spremili smo za Vas: