Magazin

Nova godina kraj reke - restoran Savanova

Nova godina kraj reke - restoran Savanova

Restoran Savanova ima moto koji glasi "najfinije u Beogradu". To je mesto za vaše susrete i životne priče. Nalazi se na Savskom šetalištu ili Savi promenade, koja se prostire ispod Brankovog mosta. Stecište je mnogobrojnih restorana, kafića, klubova, koji su izuzetno popularni. Za kratko vreme ova destinacija postala je i prava turistička atrakcija, pa je rado biraju i poznate ličnosti.

 

Tako je i Savanova postala popularna odmah nakon otvaranja. Restoran je napravljen tako da vam bude nadohvat ruke, kako biste maksimalno uživali u svakodnevnom zadovoljstvu pomoću pažljivo odabranog menija.

 

Ovde možete da uživate u panorami grada, a vlasnici i menadžeri su učinili sve da posetioci dožive putovanje bez premca, sa kojeg možda ne požele da se ikada vrate.

 

Kada je reč o hrani, ovde predstavlja savršenu kombinaciju balkanske i međunarodne kuhinje. Možete da isprobate neka od ukusnih jela, koje je pripremio kuvar svetske klase.

 

Savanova odiše luksuzom. Kada rezervišete mesto ili prosto dolazite nenajavljeno tokom dana, možete odabrati da sednete za restoranski sto, separe, barski sto ili šank. Naravno, kada je u pitanju veće društvo ili noći izlazak, rezervacije su neophodne.

 

Osim uživanja tokom dana, ovde možete da uživate i noću, a podjednako i kada je Nova godina.

 

 

Nova godina restoran Savanova

 

Kada je u pitanju restoran Savanova Nova godina, doček se organizuje sa stilom, sa pogledom na reku, u prostoru koji odiše duhom modernog Beograda.

 

Uz rezervaciju u ponudi su neograničena konzumaciju pića i kompletna večera.

 

Cena ovakvog dočeka je od 40 evra do 220 evra, a mogu se odabrati mesta za sedenje kao što su restoranski sto i separe, kao i mesto za barskim stolom ili barom.

 

Muzika koja se sluša u ovoj noći su zabavna i narodna, a zaduženi su bendovi, kao što je Get lucky band. Sviraju se domaći i strani pop i rock, funky, evergreen, starogradska muzika.

 

A.K.

Foto: Facebook / savanova.belgrade

Spremili smo za Vas: