Magazin

Nova godina i doček u Beogradu

Nova godina i doček u Beogradu

Nova godina u Beogradu predstavlja posebnu priliku da uživate u novogodišnjoj večeri na malo drugačiji način. Poznato je da je naša glavna prestonica mesto koje nudi odličan noćni provod, a samo zamislite kako izgleda Nova godina u Beogradu koja beleži sve veće interesovanje stranaca.

 

Nova godina je praznik koji proslavlja čitav svet i to tačno u ponoć. Ovo znači da ispraćamo staru, a dočekujemo novu koja je pred nama. Neki kažu da je Nova godina period kada postavljamo nove životne ciljeve i težimo ka njima. Upravo zato, čini se kao sjajna ideja da i vi ovog puta psotavite sebi kao jedan do ciljeva da se ove godine dočeka Nova godina u Beogradu.

 

 

NOVA GODINA BEOGRAD

 

 

Ako volite izlaske, dinamične večeri i kvalitetan provod do jutra, Nova godina Beograd nudi toliko klubova, kafana i restorana u kojima se organizuje doček Nove godine, da prosto nekada nije jednostavno odabrati ono pravo mesto koje će u potpunosti zadovoljiti naše potrebe. Za one koji ne mogu tako lako da se odluče, naš sajt poslužiće kao vodič kroz najbolja mesta koja organizuju novogodišnje veče i koja vam garantuju nezaboravan provod.

 

Ono što vam možemo garantovati, jeste da ćete zasigurno pronaći idealno mesto za doček Nove godine sa vašim prijateljima koji ćete dugo prepričavati. Nova godina Beograd ostaviće vas bez daha koje god mesto odabrali za proslavu novogodišnje večeri.

 

Cene su prilično pristupačne i u cenu je često uračunato sedenje, piće i hrana, dok neka mesta prodaju isključivo samo kartu i sedenje. Nova godina u Beogradu svake godine organizuje se na trgovima, a sada i na Beogradu na vodi koji zaista podseća na prave svetske metropole.

 

Ukoliko još uvek niste pronašli mesto za proslavu Nove godine, klikom na link ovde možete pronaći kompletnu ponudu za doček Nove godine u Beogradu , a u nastavku ćemo vam i sami predstaviti neka mesta.

 

 

KAFANA BARBERI NOVA GODINA

 

 

Kafana Barberi Nova godina predstavlja jednu od najboljih beogradskih kafana koja će vam pružiti i više od obične novogodišnje večeri. Kafana koja je osvojila sva srca pravi boema ove godine pripremiće vam odličan provod i sjajan muzički repertoar. Očekujte izuzetno dobar provod ispraćem pozitivnom energijom i nasmejanim licima svih prisutnih gostiju. Kafana Barberi je mesto vrhunskog provoda gde vam apsolutno ništa neće faliti, osim želje da Nova godina potraje što duže.

 

Info&Rez: 062/111-22-33 ili 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

KLUB RESTORAN BARAKA NOVA GODINA

 

 

Klub restoran Baraka Nova godina je jedan od najboljih i najlepših lokala u Beogradu koji već nekoliko godina nudi autentičan provod. Kako kažu, Baraka je mesto koje posećuju iskusni ljubitelji izlazaka koji znaju šta žele od provoda. Baraka vam nudi odličan i prijatan ambijent, dinamično novogodišnje veče i sjajan bend koji će učiniti doček Nove godine nezaboravnim.

 

Ako želite da uživate u eleganciji, autentičnom stilu i provodu kakav zaslužujete, klub restoran Baraka je prilika da doživite Beograd i noćni provod na malo drugačiji način.

 

Info&Rez: 062/111-22-33 ili 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

PERLA EVETN HALL NOVA GODINA

 

 

Perla event Hall Nova godina je jedna od najlepših svečanih sala u Beogradu koja svake godine organizuje odličan doček Nove godine. Sama sala je toliko lepa i pažljivo dizajnirana, da odiše isključivo elegancijom i prijatnom dozom luksuza u kojem ćete uživati. Ovo mesto svake godine sve je popularnije, zbog čega vam toplo preporučujemo Perla event Hall ukoliko želite pravi provod za Novu godinu.

 

Očekuje vas besprekorna organizacija i neodoljivi ukusi u kojima ćete s’ ljubavlju uživati. Perla event Hall biće prava priča za sve ljubitelje elegancije i provoda sa stilom.

 

Info&Rez: 062/111-22-33 ili 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

Ovo su samo neki od prostora koje smo izdvojili jer su predhodne godine zabeležili najveće interesovanje i posećenost do sada. Posetite naše sajtove kudaveceras.rs , docek.rs ili novagod.com i pogledajte najveću ponudu prostora koji organizuju doček Nove godine.

 

Sve dodatne informacije o Novoj godini možete dobiti putem brojeva062/111-22-33 ili 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Spremili smo za Vas: